Horia Brenciu a postat pe conturile de socializare o fotografie cu Alice Dumitrescu si, printre comentarii de apreciere si felicitari, s-a strecurat si unul rautacios venit din partea unei tinere domnisoare, insa raspunsul lui Horia a fost genial, subtil si extrem de apreciat de prietenii sai virtuali.

Horia Brenciu a scris doua mesaje scurte la imaginea cu Alice Dumitrescu: „Mama copiilor mei” – a fost textul care a insotit imaginea publicata pe Facebook, si „Diva mea” – textul care a insotit poza pe Instagram. Ei bine, iata ca o tanara s-a simtit indreptatita sa-si expuna punctul de vedere si a facut o remarca absolut deplasata: „Batrana pentru tine Horia… Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa” –  a scris aceasta intr-un comentariu.

Raspunsul lui Horia Brenciu nu s-a lasat asteptat si a facut deliciul fanilor care l-au aplaudat pentru replica si i-au sarit imediat in ajutor, criticand-o la randul lor pe tanara rautacioasa: „Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva” – a scris initial Horia Brenciu, dupa care a continuat, deranjat de mesajele acesteia: „Despre ce consecinte vorbesti?! Ce e chestia asta ieftina cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am raspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fata de randurile puerile pe care le-ai scris. E adevarat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai inceput cu stangul, judecand, ceea ce nu se intampla nici daca as fi fost cel mai necunoscut de pe planeta. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insisti cu randurile-ti indoielnice si la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecinte?! Ai niste raspunsuri la afirmatiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecintele judecatilor tale. Si nici nu esti persoana publica! Ce chestie!”.

Intre Horia Brenciu si Alice Dumitrescu este o diferenta de doar 5 ani, artisul avand 45 de ani, iar sotia sa 50 de ani. Cei doi se cunosc din 1995, insa abia in 2014 s-au casatorit si au impreuna o fetita pe nume Mina, in varsta de 6 ani, si un baietel adoptat, pe nume Toma, de 4 ani. Cei doi se bucura de o familie frumoasa si mare, Alice mai avand doua fete din doua relatii anterioare: pe Andreea, 25 de ani, si pe Maria, 16 ani.

coral