Nu mai este o surpriza pentru nimeni ca o cursa cu taxiul te poate pune in fata unor intamplari neobisnuite. Clientii povestesc, de-a lungul timpului, tot felul de experiente, placute sau mai putin placute, iar un taximetrist din Bucuresti a devenit ”personaj negativ” dupa ce i s-a cerut… sa nu se mai joace pe telefonul mobil in timp ce conduce.

Clientul respectiv a fost extrem de surprins atunci cand a constatat ca soferul se juca pe telefonul mobil in timp ce se afla in cursa, asa ca l-a filmat pe acesta. Totodata, l-a intrebat pe sofer de ce incalca legea, prevederile referitoare la folosirea telefonului mobil in timp ce te afli la volan fiind extrem de dure. Reactia soferului nu a fost cea asteptata de client, iar acesta a preferat sa coboare din masina. Insa, ulterior, a postat pe pagina de socializare dialogul socant pe care l-a avut cu soferul.

Un raspuns halucinant

„De exemplu, e legal sa va jucati pe telefon in timp ce conduceti?”, a intrebat clientul nemultumit. „Daca-mi asum amenda, eu consider ca da”, a fost raspunsul halucinant al taximetristului, informeaza a1.ro.

Conform sursei precizate mai sus, sindicatul taximetristilor a reactionat, fiind intrunita comisia de disciplina: „Consideram ca nimeni nu este mai presus de lege. Impotriva acestul domn conducator auto, deja firma respectiva a intrunit comisia de disciplina si se va propune o penalizare de zece la suta pe urmatoarele trei luni de zile”, a declarat Vasile Stefanescu.

   

coral