Andreea Mantea e toata un zambet, iar acest lucru se poate observa pe chipul prezentatoarei TV, in fotografia postata in urma cu cateva ore! Imbracata lejer, intr-o pereche de blugi, cu un hanorac alb si o geaca rosie, Andreea Mantea a zambit larg la fotografie. Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei” a fost surprinsa cu un balon cu heliu de culoare rosie, in forma de inimioara! Dar oare cine e partenerul care o face fericita pe bruneta?

Aflandu-se in Turcia, unde se filmeaza emisiunea ”Puterea Dragostei”, s-ar fi speculat ca prezentatoarea TV ar avea un iubit turc, dar avand in vedere ca sarbatoreste ziua de Dragobete, atunci se poate intari ideea ca Andreea Mantea ar fi cu un tanar roman.

Admiratorii Andreei Mantea cred ca e gravida cu cel de-al doilea copil

Mai multe persoane i-au transmis mesaje frumoasei prezentatoare Andreea Mantea, intreband-o insistent daca bruneta este gravida cu cel de-al doilea copil: ”Esti insarcinata?”.

Ba mai mult decat atat, mai multi internauti au observat si cat de mult radiaza fericire prezentatoarea TV si au tinut sa-i scrie imediat: ”In sfarsit te vad si eu fara tocuri!! Ce bine, iti mai odihnesti si tu picioarele!”, ”Esti foarte frumoasa”, ”Andrea pot sa ma inscriu pentru tine la emisiune, chiar daca esti prezentatoare poate sa ai si tu parte de puterea dragostei”, ”Ce te-ai ingrasat sau mi se pare!”, ”Imi place atitudinea ta, imi place ca esti pozitiva si mereu cu zambetul pe buze! Asa da!!! Zi buna!”, ”Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de fiul tau”.

coral