S-a aflat cum a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu! Avocatul criminalului rupe tacerea si povesteste, pas cu pas, tot ce le-a descris Gheorghe Dinca anchetatorilor de la DIICOT! Aparatorul sau a spus totul in direct la Romania TV!

Gheorghe Dinca a spus cum a omorat-o pe Luiza Melencu

Potrivit acestuia, Gheorghe Dinca a facut, din nou confesiuni contradictorii. Dupa ce initial a spus ca a tinut-o captiva pe Luiza Melencu timp de aproximativ doua luni, cele mai recente declaratii ale avocatului schimba acest lucru.

Luiza Melencu ar fi fost ucisa, asemanatator Alexandrei, la scurt timp dupa rapire. Mai mult, Dinca ar fi aplicat o lovitura fatala in momentul in care fata ar fi incercat sa fuga.

Luiza ar fi vrut sa plece de la Gheorghe Dinca, iar acesta s-ar fi infuriat

„Luiza a vrut sa plece si atunci, spune el, a lovit-o, ea s-a lovit cu capul de ciment si ea a decedat. Nu vorbim de zile sau de saptamani, vorbim de un timp foarte scurt. Da, (n.r. Luiza a fost ucisa la scurt timp dupa ce a fost rapita)”, a declarat Claudiu Lasconschi, noul avocat al lui Gheorghe Dinca, la RomaniaTV.

Reporterul Romania TV a spus ca a stat de vorba cu anchetatorii si a obtinut un fel de profil al criminalului. Acesta spunea ca anchetatorii au ramas socati de violenta de care inca da dovada Gheorghe Dinca. In plus de asta, sursele reporterului au mai spus ca Dinca este foarte inteligent, are o inteligenta nativa, rudimentara insa.

Mai mult, se pare ca Gheorghe Dinca are capacitatea de a omora pe cineva cu mainile goale. Procurorii spun ca Gheorghe Dinca are niste pumni foarte mari, care pot deveni oricand arme letale! Criminalul a spus in ambele cazuri, cel al Alexandrei Macesanu, dar si al Luizei Melencu, ca le-a lovit pe fete, iar acestea au cazut si s-au lovit cu capul de ciment. In spatiul public a mai ajuns informatia potrivit careia Gheorghe Dinca a lovit-o foarte puternic pe Alexandra Macesanu atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana, incat fata ar fi suferit o ruptura de coloana.

coral