Rasturnare de situatie in cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF. Unchiul lui Dany Vicol, tanarul decedat in urma impactului cu bolidul condus de Mario Iorgulescu, a facut o declaratie socanta.

Conform celor spuse de unchiul tanarului decedat, Mario Iorgulescu era constient la Spitalul Elias. Era in picioare, declara barbatul si ”vorbea ceva incoerent”. Unchiul lui Dany Vicol nu mai stie ce s-a intamplat ulterior, inSa precizeaza ca, la spital, l-a vazut pe fiul presedintelui LPF ”pe picioarele sale si spera ca ”situatia” sa fie prezentata ”corect”.

„Se intorcea de la un priveghi. In spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era constient, era in picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa sa prezinte corect situatia, era constient, vorbea, nu stiu dupa aceea ce s-a intamplat, dar si la Elias l-am vazut pe picioarele lui. Parintii sunt in stare de soc, am avut nevoie de ambulanta si pentru tatal nepotului meu, dar si pentru mama, a carei zi de nastere este azi”, a declarat unchiul lui Dany Vicol.

Acum, Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, se afla in stare grava la Spitalul Elias, fiind intbuat si ventilat mecanic. In momentul accidentului, acesta se afla la volanul unui bolid Aston Martin DBS.

coral