Chiar dacă acum îl ştie toată ţara, puţini oameni ştiu cum arăta Mihai Bendeac în copilărie. Recent, juratul de la „iUmor” şi-a surprins fanii printr-o postare pe o reţea de socializare în care apare el când era doar un copil. Prietenii virtuali au fost încântaţi de felul cum arăta actorul în copilărie.

Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, este unul dintre cei mai râvniţi şi talentaţi burlaci din showbiz-ul românesc, însă foarte puţini oamni ştiu cum arăta acesta în copilărie.

Recent, Mihai Bendeac şi-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din copilărie. Pe atunci, actorul era un copil de-a dreptul adorabil.

În imagine, actorul se află alături de una dintre cele mai iubite jucării ale lui, o maşină. Acesta şi-a adus aminte cu drag de acele vremuri şi de primul său bolid decapotabil.

„Prima maşină nu se uită.”, a fost mesajul lui Mihai, impresionat şi uimit de amintirile frumoase din tinereţe.

Mihai Bendeac împărtăşeşte cele mai importante momente din viaţa lui cu cei 1.4 milioane de urmăritori de pe Instagram. Fotografia actorului a strâns 24.000 de like-uri şi aproape 200 de comentarii.

Oamenilor din mediu online nu le-a fost greu să observe un detaliu important care i-a şocat. Aceştia au remarcat că Mihai Bendeac avea un păr des şi blond.

Actorul nu mai arăta deloc că în copilărie, şi-a schimbat look-ul în totalitate. El şi-a obişnuit publicul cu aspectul lui inedit şi corpul tonifiat.

„Pe atunci aveai şi păr!” sau „Şi eu am o poză identică într-o maşină roşie. În fotografie pilotul face toţi banii.”, i-au mărturisit fanii, surprinşi de imaginea de colecţie a actorului.

Mihai Bendeac a publicat o fotografie pe Instagram, în care actorul sta cu capul pe umărul mamei sale, probabil că atunci când era doar un copil. Mihai Bendeac spune că fotografia în care apare alături de mama lui, Emilia, nu a fost modificată în nicun fel.

”Deloc lucrat în photoshop. O poză̆ simplă̆, cu mama. Fă̆cută̆ cu drag de @mihnelis #postezrar #incercsatermincartea #lovemylife@emiliabendeac”, a scris Mihai Bndeac în dreptul fotografiei. Fotografia a fost postata miercuri seara şi a strâns nu mai puţin de 57000 de likeuri. Mama lui Mihai Bendeac nu prea este de acord să apară pe reţelele de socializare.

La fel s-a întâmplat şi când Mihai Bendeac a postat pe reţeaua de socilizare o poză cu ambii săi părinţi. Chiar dacă mama lui i-a spus să n-o posteze, actorul nu a rezistat tentaţiei. De asemenea, în dreptul fotografiei cu părinţii săi Mihai Bendeac scria atunci: „Mama: Fă ce poză vrei, dar să n-o pui pe Facebook.

Când doamna Emilia a văzut că fiul nu a ascultat-o, i-a comentat acestuia pe pagină lui.

„Ce bine că m-ai ascultat mama şi cum îmi faci tu poze numai când vin de la şantier……Dacă pun eu nişte poze de când erai tu mai mic, nu ştiu pe unde scoţi cămaşa, dar eu te iubesc că eşti al meu. Sunt geloasă pe tata, că el este mai fotogenic şi telegenic.hahahahaha„, i-a transmis Emilia Bendeac fiului ei. coral