Chiar dacă acum este cunoscut în toată ţara, puţini ştiu cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe. Într-o fotografie făcută publică de celebrul interlop din Cluj, acesta se laudă că semăna cu faimosul cântăreț din Statele Unite, Elvis Presley.

Pop Nelson Simone, aşa cum apare în buletin s-a născut în anul 1963 , pe data de 16 iulie . El se trage dintr-o familie săracă, el fiind primul copil. În ciuda aparenţelor şi a faptului că pare o persoană degajată, acesta a avut o copilărie dificilă după ce a rămas în grija mamei sale, după ce tatăl său a intrat la puşcărie

Cum arăta Nelson Mondialu în tinereţe

Nelson Mondialu, celebrul interlop din Cluj, a şocat printr-o postare pe reţelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a făcut publice fotografii din tinereţe. Era total diferit faţă din prezent şi se laudă că semăna cu faimosul artist Elvis Presley.

Nelson Mondialu era total diferit în tinereţe faţă de cum arată în prezent. De necrezut, dar clujeanul semăna cu Elvis Presley. Nelson a explicat de unde avea moştenită acea frumuseţe, informează Cancan.

Interlopul a spus că frumuseţea de atunci a moştenit-o de la mama lui. Femeia avea un aspect fizic foarte plăcut şi uimea cu prezenţa ei de fiecare dată.

”M-am născut în 1963, pe 16 iulie. Dimineaţa pe la patru, când se îngână ziua cu noaptea, ursitorele se adunase toate care de care să mă blagoslovească cu noroc şi deşteptăciune, putere şi frumuseţe. Mare bucurie – am fost primul copil într-o familie săracă, dar făcut din dragoste. Tata era taxator pe autobuz făcea cursa Cluj-Dej – aşa a întâlnit-o pe mama. Toţi ţiganii din cartier spuneau că a fost foarte frumoasă, toţi se minunau de frumuseţea ei, chiar dacă ea era românca” , a spus Nelson.

Tatal lui Nelson era un bărbat atrăgător

De altfel, clujeanul mărturiseşte că şi tatăl său era un bărbat atrăgător. Atunci când l-au botezat ”Nelson”, părinţii săi s-au certat până să ajungă la un sens comun. Asta în timp ce şi bunica a venit cu propunerea de ”Simone”. Totodată, Nelson a precizat că la şase luni de la naşterea lui, tatăl său a fost arestat pentru ultraj.

„Bine, şi tata era bărbat bine şi arătos. Când să îmi dea un nume, a fost ceartă mare în familie: bunica fiind pocăită a avut pretenţia să-mi spună Simone, iar Nelson vine de la mama Livia Sonya şi de la tata Nelu, ei au căzut de acord să-mi dea fiecare primele 3 litere de la prenume şi a ieşit Nelson. După 6 luni, tata a fost arestat 8 luni pentru ultraj, eu am rămas singur cu mama” a mai povestit Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu a strâns-o de gât pe Liana, iar totul a fost filmat

Nelson Mondialu şi Liana au trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câteva luni, însă cei doi par să fie din nou pe drumul cel bun. Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a mărturisit, în luna noiembrie a anului trecut, că soţia lui l-a părăsit şi nu poate să o găsească.

Cei doi s-au împăcat, iar Nelson Mondialu continua să posteze vlog-uri zilnice pe pagina sa de Youtube, în care apare şi soţia lui.

Într-un vlog recent postat, Nelson Mondialu s-a filmat în ipostaze şocante. După ce a ajuns acasă, bărbatul şi-a arătat intenţia de a mânca ceva, iar Liana se pregătea să încălzească mâncarea. În acel moment, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a sărit la gâtul „Ocoanașei” de mai multe ori, în spirit de glumă. coral