Casa din satul Viscri este cadoul pe care Dana Rogoz și soțul său și l-au făcut la opt ani de la căsnicie. Respectivul sat a devenit faimos după ce prințul Charles a demarat operațiunea de restaurare a caselor săsești din zonă. Deoarece casa nu se află în cele mai bune condiții, Dana Rogoz și familia sa s-au mutat într-o rulotă, în curtea casei.

Dana Rogoz  este o cunoscută actriță și prezentatoare de televiziune din România. Și-a început cariera în 1989, iar cel mai cunoscut rol este Mimi Curcă, din serialul La Bloc. De asemenea, vedeta a mai jucat și în alte seriale cunoscute, ca State de România și Îngerașii.

În 2012 s-a căsătorit religios cu regizorul Radu Dragomir, cu care are doi copii. Chiar dacă a devenit mamă, Dana a continuat să fie activă din punct de vedere profesional. La doar 7 luni de când a născut, actrița a plecat în Slovacia pentru filmările unui scurt metraj.

Cum arată casa pe care o are Dana Rogoz în Viscri

Dincolo de meseria de actriță, Dana Rogoz este împlinită și pe plan personal. În 2020, ea împreună cu Radu Dragomir au achiziționat împreună o casă în Viscri, județul Brașov. Actrița și soțul ei au cumpărat o casă veche, pe care au renovat-o după bunul plac. Înainte de începerea lucrărilor de consolidare, casa nu avea nici măcar tavan. Deși fanii au felicitat-o pentru inițiativa de a restaura o casă veche, unii au fost de părere că ar fi mai ușor să construiască o casă de la zero. La aceste comentarii, îndrăgita actriță a răspuns prompt:

Pe lângă casa din Viscri, vedeta mai deține o casă în centrul Bucureștiului. Proprietatea imobiliară se află în zona Grădina Icoanei și are o mansardă, două dormitoare, un living și o cameră pentru copii. Ca și casa din județul Brașov, Dana Rogoz și soțul ei au restaurat această vilă după bunul plac. Fără îndoială, terasa spațioasă cu hamac, leagăn, flori și măsuță cu scaune a făcut ca lockdown-ul să fie mai ușor de suportat.

Dana Rogoz, mariaj fericit cu Radu Dragomir

În ciuda diferenței de vârstă, Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Despre diferența de 18 ani dintre ei, actrița a spus că, în opinia ei, vârsta este doar un număr și tot ceea ce contează este că ea și Radu se simt bine împreună. Cei doi soți s-au cunoscut pe vremea când lucrau la ProTV, în timpul filmărilor pentru celebrul serial La Bloc.

Cei doi s-au căsătorit în anu 2012, iar cununia religoasă avut loc la Palatul Mogoșoaia. Înainte de relația cu Dana Rogoz, Radu Dragomir a mai fost căsătorit timp de 10 ani cu Ozana Oancea. Cei doi au împreună un fiu pe nume Barbu.

Și pe plan profesional, Dana Rogoz și Radu Dragomir fac echipă bună. În 2019 a fost lansat filmul Mo, care a prins foarte bine la public. Filmul o are în rolul principal pe Dana Rogoz și a fost regizat de către soțul ei. Primul copil al cuplului s-a născut pe data de 1 martie 2014, iar al doilea pe 20 mai 2020. Despre primul copil, Dana spune că a fost „un mărţişor atât de dorit”. Așadar, pe lângă casa din București și cea din Viscri, Dana Rogoz se bucură de o familie frumpasă și este o femeie de succes. coral