Cum arată corpul Anamariei Prodan în realitate. Ea a vrut să arate tuturor imaginile adevărului. Impresara a dorit să afle părerea urmăritorilor săi de pe Instagram, filmându-se în costum de baie. Iată cum arată corpul impresarei la cei 49 de ani. Aceasta și-a întrebat fanii de pe rețeaua socială dacă se poate prezenta la piscină „așa”?

Cum arată corpul Anamariei Prodan în realitate

Pe internet au apărut imagini cu Anamaria Prodan dezbrăcată, iar imaginile s-au răspândit rapid în spațiul public, motiv pentru care impresara a acuzat-o imediat Corina Caciuc pentru eveniment. Anamaria Prodan a spus că femeia cu care soțul ei are o relație ar fi furat fotografiile din telefonul său și le-ar fi împrăștiat peste tot.

Pozele pe Internet au atras atenția tuturor. Unele voci au spus că este photoshop, altele au spus că, de fapt, le-ar fi trimis chiar ea pentru a mai lansa acuzații către Corina Caciuc. Anamaria Prodan a vrut însă să alunge orice urmă de suspiciune cu privire la felul în care arată, de fapt, în realitate.

„Bine totul, da? Deci? Pot să mă prezint așa la piscină? Ă? OK sau nu? Și costumul de baie nou! Nou totul! Ia? Oare pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa, la piscină? Hai ca sunt bine! Ca să nu mai fie photoshop, nu? Ce ziceți?”, a spus Anamaria Prodan în videoclipul posta pe Instagram.

Imaginile care au publicate de impresară au fost urmărite în doar câteva ore de peste 360.000 de fani.

Anamaria Prodan trăiește în lux la Dubai

Agentul FIFA a plecat iar în Dubai, unde și-a sărbătorit ziua de naștere în preajma mai multor prieteni. În vara acestui an, a cheltuit aproape 300.000 de euro pentru un Lamborghini Huracan Evo, iar în prezent a decis la nivelul următor.

Dar nu s-a oprit aici, căci impresara și-a achiziționat un Lamborghini Aventador 63 Edition, model limitat. De precizat este că în lume există numai 63 de astfel de mașini create pe comandă. Anamaria Prodan a spus că scandalul cu soțul ei nu îi afectează sărbătorile.

„Am fost alături de copii, mergem în Dubai de Revelion, merg eu înainte și vin și copiii pe 29. Nu sunt Sărbători apăsătoare. Viața trebuie să o iei așa cum îți vine. Dacă Dumnezeu ia ceva din viața ta, ia pentru că nu e bun”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan locuiește la Dubai, într-un apartament primit moștenire de la mama sa, într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa. coral