Ion Șmecherul, cunoscutul cioban de pe Tik-Tok, a s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar moartea lui a luat prin surprindere pe toată lumea. Celebrul cioban a intrat în comă alcoolică, iar din păcate nu s-a mai trezit. Ion Șmecherul își ținea cele mai importante persoane din viața lui departe de ochii curioșilor, așa că noi avem imaginile cu părinții celebrului cioban.

Moartea lui Ion Șmecherul a șocat pe toată lumea. Cunoscutul cioban a devenit viral în mediul online pentru glumele sale și felul lui de a fi. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a adus zâmbete pe fața multor persoane, însă de acum înainte va râmâne doar o amintire.

Cum arată părinții lui Ion Șmecherul

Atât mama, cât și tatăl regretatului cioban, se feresc pe cât posibil de spațiul public, astfel că prezențele lor în filmulețele lui au fost întotdeauna discrete. Ei bine, Ion Șmecherul le-a respectat aceste decizii, motiv pentru care pozele cu ei sunt foarte rare în mediul online. Acum, în urma decesului celebrului cioban, părinții îndurerați au fost prezenți, fapt pentru care imaginile s-au răspândit în mediul online. Iată cum arată părinții lui Ion Șmecherul!

Fanii nu au ezitat să menționeze că regretatul cioban avea trăsăturile mamei sale. Imaginile rare cu părinții lui Ion Șmecherul au fost publicate chiar de apropiații acestora pe contul personal de Tik-Tok.

Unde a fost îngropat Ion Șmecherul

Celebrul cioban a murit în urmă cu câteva zile, iar trupul neînsuflețit a fost depus la capela din satul Gârbova, acolo unde toți oamenii care l-au îndrăgit au mers să-i aducă un ultim omagiu.

Familia și prietenii apropiați l-au condus pe ultimul drum pe Ion Șmecherul, iar moartea celebrului cioban a șocat pe toată lumea deoarece a fost una subită, iar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

coral