Ion Țiriac este unul dintre cei mai cunoscuți și excentrici afaceriști din România. Deși a avut o viață tumultoasă și este extrem de celebru, datorită carierei sale sportive și a succesului pe care-l are în afaceri, puțini sunt cei care știu faptul că Ion Țiriac are 3 moștenitori. Cum arată fiul său, Karim.

Cine sunt cei trei copii ai lui Ion Țiriac

Deși Ion Ion este cel mai cunoscut dintre fiii lui Ion Țiriac, magnatul are trei copii cu care se mândrește. Ion Alexandru Țiriac este fiul milionarului din căsnicia cu Mikette von Issenberg, fosta soție a magnatului român.

Pe lângă Ion Ion, Țiriac mai are încă doi copii, pe Karim și Ioana Natalia, roadele iubirii sale cu jurnalista germană Sophie Ayad.

Frumoasa Ioana Natalia este o tânără de 24 de ani, extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde postează fotografii incitante, menite să pună pe jar imaginația reprezentanților sexului puternic. Fratele ei, Karim, este o prezență mai discretă.

Recent, bărbatul în vârstă de 26 de ani a apărut în mediul online, după ce mama sa, Sophie Ayad, a postat pe Instagram o imagine cu fiul ei și iubita acestuia, Jasmin. Cei doi copii ai lui Ion Țiriac sunt stabiliți în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc alături de mama lor, arata playtech.ro

Ce spune Sophie Ayad despre copii săi și ai lui Ion Țiriac

Fosta parteneră a lui Ion Țiriac a mai declarat că fostul mare tenismen român a fost marea sa dragoste. Deși el este o persoană cunoscută în toată lumea, femeia a preferat mereu să rămână o persoană discretă și să stea departe de camerele de luat vederi.

Sophie Ayad povestea, acum câțiva ani, despre copiii săi și calitățile care-i reprezintă:

„Nu sunt o persoana publica, sunt un om simplu. De aceea am preferat sa nu dau interviuri in tot acest timp. Ion Tiriac a fost marea mea dragoste. Îl respect și acum foarte mult și, după părerea mea, este cel mai inteligent om pe care îl cunosc.

Fiica mea e altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și stie ce vrea”

Sunt foarte apropiata de fiul meu și asta e si pentru ca eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. E o fire independentă și un adevărat luptător.

Fără nici o îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui, declara Sophie Ayad, acum ceva timp.

  coral