Provocarea #10yearschallenge este in mare voga, iar Alexia Eram a acceptat-o fara sa stea pe ganduri. Asa ca toata lumea a putut sa vada cum arata Alexia Eram in urma cu zece ani.

In urma cu 10 ani, Alexia Eram avea doar opt anisori. Fiica Andreei Esca era o fetita tare dragalasa, cu un zambet pana la urechi si emana energie pozitiva. Atunci ea incepea sa-si contureze anumite teluri pe care sa le indeplineasca cand va fi mare. Zis si facut. Alexia Eram s-a transformat intr-o domnisoara cocheta care stie ce vrea si isi urmeaza visele. Tanara studiaza marketing si publicitate la o facultate renumita din Anglia.

Mario Fresh si Alexia Eram au o relatie de doi ani

Chiar daca sunt la o varsta destul de frageda si au doar doi ani de relatie in spate, Mario Fresh a mrturisit ca se simte pregatit s-o ceara de sotie pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Iar planul este deja facut! Multa lume se intreaba incotro va duce relatia dintre Alexia Eram si Mario Fresh, dupa ce fiica Andreei Esca a plecat la studii in strainatate.

Iata insa ca nu poate sta foarte mult departe de iubitul ei, asa ca face naveta constant Londra-Bucuresti. Cele mai grele par sa fie despartirile de la aeroport, a spus Mario Fresh intr-un interviu in care a recunoscut ca are planuri mari cu Alexia.

”Am condus-o la aeroport. Cea mai urata senzatie, jur. Senzatia e atunci cand primesti un bolovan in cap. Ne-am obisnuit impreuna am stat mult timp impreuna. Am vazut si eu vlogul ei cu casatoria. In fiecare zi vorbim despre tot. La ce varsta ai vrea sa ai copii, dar ne razgandim mereu. Mai in gluma, mai in serios, avem doar doi ani impreuna si suntem si tineri rau. Nu ma pun in genunchi. Cand o sa o cer in casatorie o sa fie altceva, nu o sa stie. Am ceva in cap„, a spus Mario Fresh, la Rai Da’ Buni.

coral