In urmp cu 19 ani, “Clona” era una dintre cele mai populare telenovele care rula pe micul ecran in Romania. Jade si Lucas erau actorii principali, iar povestea lor de dragoste a emotionat multa lume. Din 2001 si pana in prezent, actorii s-au schimbat mult, iar unii sunt acum imposibil de recunoscut.

“Clona” este o poveste controversata, despre o iubire interzisa intre o fata de origine musulmana si un tanar brazilian. Totul incepe cand Jade (Giovanna Antonelli), o tanara musulmana nascuta si crescuta in Brazilia, se vede obligata sa se mute in Maroc. Aici ea il va cunoaste pe Lucas (Murilo Benicio), un tanar brazilian, care calatoreste impreuna cu fratele sau geaman, Diogo (Murilo Benicio), cu tatal lor, logodnica acestuia si cu un om de stiinta pe nume Augusto Albieri (Juca de Oliveira), potrivit viva.ro.

Jade si Lucas se indragostesc la prima vedere. Aici incepe o poveste de iubire atat de puternica, incat cei doi tineri sunt gata sa treaca peste toate prejudecatile si diferentele culturale existente intre ei.

coral