Irina Loghin, la 82 de ani, face mișcare zilnic. Doamna muzicii populare românești are un ritual, am putea să-i spunem, de ani buni. Zilnic, iese în parc la plimbare. Până nu demult, Irina Loghin nu ieșea fără patrupedul său, Tomiță, cei doi având același traseu de plimbare. Din păcate însă, cățelul s-a stins, iar Irina Loghin iese acum singură la plimbare prin parc pentru a face mișcare.

Irina Loghin iese zilnic la plimbare în parc

Paparazzii CIAO.RO au surprins-o recent, pe îndrăgita artista, în același parc în care se plimbă de ani buni. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, lejeri, geacă roșie, și încălțată cu adidași, Irina Loghin și-a luat căști de protecție împotriva frigului și vântului, eșarfă și mască de protecție, dar și un băț pe post de baston, probabil, și a luat la picior aleea principală a parcului.

Cântăreața de muzică populară era aproape de nerecunoscut, asta pentru că avea chipul acoperit de masca de protecție, mai mult, și-a schimbat și look-ul: s-a tuns mult mai scurt și s-a vopsit în nuanțe de roșcat.Este de înțeles precauția artistei, mai ales că recent a dezvăluit că a trecut prin experiența neplăcută a coronavirusului. Un ingredient minune ar fi contribuit însă la vindecarea ei rapidă.

coral