Nicole Cherry are 20 de ani, iar in urma cu sase luni a luat o decizie radicala in ceea ce priveste aspectul ei fizic. Artista si-a pus silicoane, insa abia acum a dezvaluit acest lucru.

In direct la Star Matinal, Nicole Cherry a marturisit cum a luat decizia, dar si de ce si-a dorit atat de mult sa isi mareasca sanii.

„Mama stia. Am asteptat sa am o varsta cat de cat ok. Acum sase luni am facut interventia. Toti stiau ca am nevoie. Toata lumea ma stia pe mine… eu am facut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis ca vreau sa fie pentru corpul meu, sa stau dreapta si sa nu fie…. Chiar a fost o nevoie ca sa ma simt ok cu mine si sa fiu sincera, sa pot sa port o rochie cu spatele gol”, a spus Nicole Cherry, potrivit Spynews.
Cine este Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele sau real Nicoleta Janina Ghinea  este o cantareata  de muzica reggae si pop, de etnie romano-roma.

A devenit cunoscuta in anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la varsta de 14 ani, cu care a intrat in rotatie pe posturile de radio din Romania. In 2014 ea a castigat premiul Zu Music Award la categoria „Best Breakthrough Artist”.

coral