Oana Roman a avut parte de momente grele in viata ei, insa a reusit sa treaca peste ele, iar acum se bucura de o familie frumoasa impreuna cu sotul ei, Marius Elisei, si fiica lor, Izabela. Vedeta a distribuit pe Internet o imagine veche, de pe vremea cand avea doar 20 de ani, alaturi de tatal ei.

Fiica lui Petre Roman a anuntat pe toata lumea ca peste doua saptamani va organiza o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, cand va implini 43 de ani. „Eu, pe la 20 de ani! Anul asta fac 43. Nu stiu cum a trecut timpul, anii, tineretea! Voi face un party special, de ziua mea, care este peste 2 saptamani. 43 de ani, 30 de ani de cand viata mea s-a schimbat odata cu Revolutia, si 20 de ani de cand muncesc! Sper sa-mi iasa tot ce mi-am propus!”, a scris Oana Roman pe contul sau de Instagram.

Mioara Roman, internata intr-un spital privat

Oana Roman si-a dus mama la spital, ca sa ii fie facute mai multe analize, pentru ca nu se simte prea bine. Vedeta nu a oferit alte informatii in plus in legatura cu starea de sanatate a Mioarei Roman, dar a subliniat ca nu e nimic grav. Ele s-au filmat in clinica privata si de unde fosta sotie a lui Petre Roman va fi maine externata.

“Astazi am venit cu mama la Spitalul Sanador sa o internez pentru o zi ca sa-i faca niste analize si investigatii, pentru ca nu se simtea prea bine. Dar nu e nimic grav. Iar totul e curat si bine”, a spus fiica Mioarei Roman intr-una dintre filmarile postate pe Instagram Stories.

Clinica privata este aceeasi in care Andreea Balan a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului, respectiv pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3,190 kg, avea 49 cm si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operatia de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

Luna viitoare, pe 19 aprilie, Mioara Roman va implini 79 de ani. In urma cu cateva zile, Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, au ajuns la spital si cu fiica lor. Isabela a racit si facea febra, asa ca parintii ei au decis sa mearga sa fie consultata de un medic. “Dupa mai bine de un an in care Isa n-a mai facut deloc febra si n-a mai racit, am ajuns din nou la doctor. Speram ca totul o sa fie bine”, a anuntat Oana Roman pe retelele de socializare.

coral