Cum arata Smiley in copilarie. Putini au vazut imaginile acestea. Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din tara noastra.

Pe numele sau din buletin, Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania. S-a lansat alaturi de CRBL cu care a format trupa ”Simplu”. Atunci a gustat pentru prima data din succes. Cativa ani mai tarziu si-a inceput cariera solo. A scos hit dupa hit si a cucerit topurile muzicale. Mai apoi, Smiley si-a fondat propria casa de discuri: Hahaha Production.

Cum arata Smiley in copilarie

Artistul a descoperit si pasiunea pentru televiziune. Asa a ajuns jurat la unul dintre cele mai mari show-uri de muzica de la noi din tara. Insa asta nu e tot. A mai obtinut si rol de coprezentator la o alta emisiune din cadrul aceluiasi trust, ProTV.

In prezent, Smiley are o relatie cu prezentatoarea ”Chefi la cutite” si ”Asia Express”, Gina Pistol. Cei doi traiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani. S-au ascuns de ochii presei, insa a venit momentul sa dea cartile pe fata. Cei doi si-au recunoscut oficial relatia, dar nu au facut prea multe declaratii. De ceva timp s-au mutat impreuna, semn ca totul merge ca pe roate.

 

coral