Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, s-a obișnuit să fie stâlpul familiei, susținându-și soțul în afaceri și ocupându-se chiar ea de ele, în perioada în care fostul acționar de la Dinamo se afla în spatele gratiilor. Dedicată afacerilor de familie, Valentina Pelinel s-a mutat timp de trei luni de acasă pentru a se asigura că face bani pentru Cristi Borcea.

Din ce face bani Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea s-a mutat trei luni de acasă

Dincolo de cele două ștranduri din București, Valentina Pelinel se ocupă și de o altă afacere importantă din familia. Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi, i-a cedat actualei partenere toate afacerile. Astfel, pe lângă piscinele din Drumul Taberei și Crângași, Valentina Pelinel se ocupă și de hotelul de la malul mării. Și pentru că este un manager dedicat, soția lui Cristi Borcea se mută trei luni de acasă pentru a se asigura că totul merge strună în hotelul din Olimp.

În așteptarea turiștilor, Valentina Pelinel se ocupă de reamenajare, fiind o șefă desăvârșită, care se implică în toate, susțin sursele playtech.ro. Astfel, verile le petrece la Olimp, acolo unde se asigură că vizitatorii au parte de curățenie și de mâncare proaspătă în hotelul pe care l-a preluat de la Mihaela Borcea.

„Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic”, au declarat apropiații Valentinei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Soția lui Cristi Borcea se ocupă temeinic de afacerile familie, printre care și de hotelul Pam Beach, din Olimp

Valentina Pelinel, șefă de șantier la renovarea hotelului

Soția lui Cristi Borcea este cea ca gestionează în prezent toate afacerile familiei sale. În plus, după ce le-a preluat de la Mihaela Borcea, Valentina Pelinel a decis să le facă să funcționeze perfect. Și pentru că orice afacere merge mai bine atunci când este supravegheată îndeaproape, fostul fotomodel a decis să se implice total. Chiar dacă are acasă trei copii, frumoasa soție a lui Borcea se împarte între familie și afaceri.

Astfel, Valentina s-a implicat inclusiv în reamenajarea hotelului de la malul mării, devenind șef de șantier în locația din Olimp. Aceasta a verificat că renovarea se desfășoară corespunzător pentru ca turiștii să beneficieze de cele mai bune condiții. Apropiații vedetei au numai cuvinte de laudă la adresa soției lui Borcea.

„Valentina Pelinel a fost prezentă la renovarea hotelului din Olimp, a supravegheat echipa de muncitori, toate camerele au acum mobilă nouă. Ea verifică și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor, dar și meniul pentru micul-dejun. Se ocupă și de programul de divertisment, de seară, de la restaurantul hotelului. Vara, ea locuiește acolo, într-un apartament din hotel, alături de Cristi și de cei trei copii ai lor”, potrivit sursei citate.

Iar eforturile sunt răsplătite de către turiști, mulți dintre aceștia alegând să revină constant și să se cazeze în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pentru a-i atrage constant, Valentina Pelinel preferă să păstreze prețuri accesibile pentru cazare, deși în zonă există hoteluri de lux cu tarife mult mai mari.

  coral