Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, a marturisit cum functioneaza relatia la distanta pe care o are cu iubitul ei, cantaretul Mario Fresh.

In prezent, fiica Andreei Esca este plecata la studii in Londra. Alexia Eram, in varsta de 18 ani, traieste o poveste de iubire cu Mario Fresh, cel care face parte din proiectul Exatlon Romania, de la postul de televiziune Kanal D. Cei doi sunt nevoiti sa-si traieasca povestea de iubire la distanta.

Alexia Eram a explicat, pentru protv.ro, cum functioneaza relatia dintre ea si iubitul sau in aceasta perioada. Cei doi formeaza un cuplu de trei ani.

„Este putin mai greu acum de cand nu suntem unul langa altul, dar rezistam si o sa fie si mai bine dupa acesti 3 ani”, a declarat Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca i-a facut si o scurta caracterizare iubitului ei: „Este iubitor, respectuos si cel mai calduros om pe care il stiu!”.

Intrebata daca in cazul unei despartiri ea si Mario Fresh ar ramane prieteni, Alexia Eram a raspuns: „Nu cred ca se pune problema de despartire”.

coral