Serban Huidu a vorbit, in emisiunea "Lifestyle sanatos", despre perioada de dupa accidentul rutier provocat in luna octombrie 2011, pe DN1, in dreptul localitatii Timisul de Sus, si in care si-au pierdut viata trei oameni.

Huidu a spus intr-un interviu trecut ca recuperarea in urma traumelor suferite a fost posibila datorita familiei lui si nu terapeutului sau. Rugat sa dea detalii despre acest aspect, realizatorul TV a comentat:

„Eu cred ca terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existentiale – sunt un moft al societatii moderne. Ele, toate, nu exista. Noua ne place sa credem ca trebuie sa ne recuperam, ca trebuie sa facem, sa dregem.

Dupa accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia sa fac pace intai cu mine ca sa pot sa suport toate injuraturile, la indrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. M-am dus la psiholog si el m-a pus acolo sa fac niste chestii din plastilina. Poate asa era invatata, dar mie mi s-a parut de un ridicol fantastic.

Adica, pana una alta eu am avut accident in care puteam sa crap si eu, au murit atatia oameni, s-au intamplat atatea lucruri si tu ma pui sa fac chestii din plastilina?”.

Intrebat de realizatoare emisiunii daca a simtit vreodata ca nu mai poate iesi la suprafata, Huidu a raspuns: „Nu, ca atunci mori”.

Unul dintre internautii care au ascultat emisiunea „Lifestyle sanatos” i-a transmis lui Serban Huidu cateva ganduri: „Serban, acesta este un avertisment de la Dumnezeu pentru ca ai omorat un om si stai in libertate. Pentru asta, nu iti doresc raul, dar trebuie sa fii la puscarie, caci daca erai la puscarie nu ti se intampla accidentul, dar asa a lucrat Dumnezeu si ti-a mai dat o sansa”.

La mesajul primit din partea internautului, realizatorul TV a raspuns: „Pentru dumneavoastra, drama prin care au trecut cei trei oameni, nu unul, trei oameni, nu conteaza. Ca daca ar fi contat, stiati ca sunt trei victime in accident. Conteaza sa mai spuneti o rautate la adresa unui om cunoscut. Nu-i nimic, puteti sa spuneti. Dar, in memoria oamenilor care au avut de suferit este bine sa stiti ca au fost trei”.

Serban Huidu a fost judecat si condamnat, in anul 2013, la 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. El nu a avut voie sa urce la volan timp de 6 ani.

coral