Cristoreanu Zoltan, unul dintre cei doi pedofili arestați în dosarul de corupere de minori, era angajat la un supermarket din incinta mall-ului clujean  Iuliuss și se ocupa cu adunatul cărucioarelor de cumpărături.

Cristoreanu a fost arestat în urmă cu câteva zile, fiind acuzat tot de agresiune sexuală, împotriva minorilor. Procurorii susțin că au probe că pedofilul a comis aceste fapte încă din anul 2018. ”În luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani.

De asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului”.

Anchetatorii mai spun că cei doi comiteau faptele cu o plăcere sadică, fiind trimiși acum la expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă sunt în deplinătatea facultăților mintale. De exemplu, Cristoreanu a obligat să un copil de 11 ani să asiste la scene sexuale explicite. ”În luna februarie a anului 2020, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, de a-şi exprima voinţa, inculpatul a săvârşit acte de natură sexuală asupra acestuia, respectiv i-a cerut minorului să se desculţe de pantofi şi de şosete după care, în timp ce îi mângâia picioarele, se atingea în zona intimă.

Captarea minorului în comiterea acestui act a fost determinată şi prin faptul că suspectul i-a promis o sumă de bani minorului”, mai spun procurorii.

coral