Nu orice relație este făcută să dureze, așa cum nu orice persoană care se află într-o relație are sentimente adevărate pentru jumătatea sa. O relație poate să înceapă din iubire sau, de ce nu, din dorința de a obține ceva sau de a folosi o persoană în propriul interes.

Dacă și tu crezi că persoana iubită te folosește, atunci trebuie neapărat să știi care sunt semnele care îi dezvăluie adevăratele intenții. Uneori, trăsăturile zodiei pot fi mult mai evidente și îți pot spune dacă acel bărbat se folosește de tine sau dacă te iubește. Ești curioasă cum poți să știi acest lucru? Află mai jos!

Berbec

Atunci când un Berbec te folosește, de cele mai multe ori nu o face cu intenție. Acest nativ vrea doar să pară mult mai important în fața celorlalți și de aceea se folosește de femei care să îl ajute să își schimbe statutul. Acest mascul alfa se va înconjura mereu de femei frumoase, care să îl provoace și să îl facă să își dorescă să fie cea mai bună variantă a sa.

Taur

Deși nu va recunoaște niciodată, Taurul te va folosi doar atunci când… va rămâne fără bani. Taurul este foarte zgârcit și de aceea se folosește de femei pentru a obține cât mai multe beneficii în acest sens. Deși acei ochi frumoși te vor vrăji, curând îți vei da seama că ai fost doar o victimă.

Gemeni

Acestui bărbat îi este foarte greu să își petreacă timpul în singurătate. Dacă te va căuta din senin și îți va spune că vrea să ieșiți, acest lucru va însemna că, de fapt, vrea să iasă cu… prietenii tăi. Frica de singurătate îl determină să fie mereu înconjurat de oameni, chiar și de cei față de care nu are niciun sentiment.

Rac

Atunci când Racul se simte nesigur, acesta obișnuiește să cerșească atenția prietenilor sau a persoanei iubite. Din nefericire pentru el, acesta nu își dă seama că te folosește. Deși această atenție constantă ți se va părea în regulă la începutul relației, cu timpul va începe să te obosească.

Leu

Atunci când Leul are o zi proastă sau o zi bună, toată lumea trebuie să afle despre acest lucru. Poți să îți dai seama că acest nativ te folosește pentru egoul său atunci când îți cere să îi faci mereu complimente.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este în stare să facă orice pentru persoana iubită. Deși toți avem nevoie să ne simțim iubiți, acest nativ se simte îndreptățit să te folosească pentru propria fericire. Acesta crede că este un iubit perfect și că merită toată atenția și iubirea ta. Ai grijă, te folosește pentru o dragoste falsă, iar din acest motiv trebuie să îți dai cât mai curând, până nu este prea târziu.

Balanță

Dacă ar putea să aibă un singur lucru în lumea acesta, atunci Balanța cu siguranță ar alege să aibă cât mai mulți prieteni. Îi place să fie o persoană populară și din acest motiv poate să te folosească pentru a avea mai mulți prieteni… inclusiv pe ai tăi.

Scorpion

Acest bărbat are un cerc restrâns de prieteni, printre care te afli și tu. Atunci când are o zi proastă, acest bărbat poate deveni foarte manipulator cu cei din jur. Îți vei da seama că te folosește atunci când își va vărsa nervii pe tine. Te va face să te simți îngrozitor doar pentru a se simți el bine și nu va avea nicio urmă de regret.

Săgetător

Pe acest nativ îl interesează doar să obțină ceea ce își dorește, atunci când își dorește, indiferent de consecințe. Poți să îți dai seama că Săgetătorul te folosește atunci când îți trimite mesaj să vă vedeți doar într-un anumit interval de timp.

Capricorn

Capricornul te poate folosi atunci când va începe să te mintă în legătură cu adevăratele sale intenții. Acest nativ te poate folosi doar pentru sex, deoarece știe că nu va avea nicio responsabilitate atunci când legătura se va termina.

Vărsător

Vărsătorul este un prieten bun și un iubit de nădejde într-o relație. Totuși, acesta trebuie să înceteze să se mai folosească de oameni atunci când este disperat. Acest nativ te poate folosi pentru favoruri și pentru bunătatea ta. Va încerca să pară inocent și recunoscător atunci când vei plăti pentru el la restaurant sau când îi vei da ceva gratis.

Pești

Peștii vor dori mereu să obțină cât mai mult din ceea ce doresc. Dacă simte că nu este productiv într-o zi, acesta te poate folosi pentru a avea parte de distracție. Nu îți vei da seama de acest lucru, deoarece știe cum să te facă să te simți bine în compania lui. Totuși, atunci când îți va cere să ieșiți să vă distrați, îți vei da seama rapid de intențiile sale.

Ține cont de aceste informații și ieși din aceste legături periculoase! Deși îți va greu să îți dai seama că te folosește, aceste semne îl pot da de gol! coral