Aurel Tamas si sotia lui, Marieta, s-au despartit dupa aproape 28 de ani de casnicie. Desi au impreuna un baiat, artistul nu a avut nicio retinere in a se muta cu o femeie cu 31 de ani mai tanara decat el.

Interpretul de muzica populara s-a amorezat de Eliza Ancau, in varsta de 26 de ani. Cei doi aveau o relatie secreta de mai multi ani.

Cum incearca sotia lui Aurel Tamas sa-l recucereasca

Cu toate acestea, sotia lui Aurel Tamas nu vrea sa renunte la tatal copilului sau si la cei 28 de ani de casnicie.

”Fiecare isi traieste viata cum vrea pentru ca suntem liberi. Domnisoara cu care e sotul meu e si ea o domnisoara si nu ma intereseaza prea mult despre ea. Nu sunt divortata de Aurel Tamas si il iubesc pentru ca e sotul meu”, a declarat Marieta pentru Click!.

Eliza Ancau este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Cluj si, totodata, castigatoare a titlului de Miss Romania Supranational in anul 2015 si Miss Global of Beauty Queen in 2016.

Se pare ca tanara nu a parut deloc deranjata sa ocupe rolul de amanta mai multi ani, cei doi fiind surprinsi impreuna in mai multe ipostaze. De-a lungul timpului, fata s-a bucurat de mari privilegii din partea iubitului.

In urma cu un an, Aurel Tamas se jura ca in familia lui toate-s bune si frumoase, dar iata ca acum solistul a dat cartile pe fata si nu se mai fereste.

”Nu este adevarat. Fata asta lucreaza la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artisti si a mers in America pentru ca ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla si cu barbati”, declara Aurel Tamas pentru Click!, in februarie 2018.

coral