Florin Călinescu a povestit câteva amintiri pe care mulți dintre fanii lui le-au așteptat. Acesta a vorbit despre debutul său în film și despre colaborarea cu Valentin Uritescu și Florin Piersic. Celebrul fost jurat de la emisiunea ,,Românii au talent” a mărturisit că a avut parte de unele scene pe care nu le-ar putea uita niciodată. ,,Acolo am debutat, acolo am legat prietenii speciale și sărind peste tematica acestuia aș spune că oamenii îl apreciază încă”, a povestit cel din urmă.

Florin Călinescu, detalii despre debutul său în film: l-a pălmuit pe Florin Piersic

Florin Călinescu ascunde amintiri greu de egalat. Mulți dintre fanii lui ar vrea ca acestea să aducă în prim-plan mai des detalii din cariera sa și din drumul spre notorietatea pe care o cunoaște astăzi. Cei mai mulți dintre colegii alături de care a debutat reprezintă astăzi nume mari ale teatrului românesc.

Fostul jurat al emisiunii ,,Românii au talent” a mărturisit câteva amănunte despre unele secvențe incredibile din serialul de televiziune ,,Lumini și umbre”, acolo unde a făcut primul pas în carieră.

Actorul în vârstă de 66 de ani a trecut prin multe provocări de-a lungul anilor. În proiectul menționat, personajul pe care îl interpreta trecea prin mari emoții, arată playtech.ro

El avea să dea piept cu sergentul Șaptefrați, interpretat de regretatul Valentin Uritescu. Scena în care sergentul își pălmuiește subordonatul este însă cea mai greu de uitat pentru Călinescu.

Valentin Uritescu i-a dat o palmă: ,,mi-a țiuit capul câteva zile”

”Lumini și umbre este, după mine, cea mai mare întreprindere la nivel de serial de televiziune, realizat de către Televiziunea națională, pe atunci singura existentă, și Studiourile Buftea. Acolo am debutat, acolo am legat prietenii speciale și sărind peste tematica acestuia aș spune că oamenii îl apreciază încă.

Și cred că fac asta din pricina talentului marilor actori din distribuția sa, dintre care cei mai mulți nici numai sunt. Cât privește scena cu pricina, pot să vă asigur că palmele primite din partea lui Valentin Uritescu, Dumnezeu să-l ierte, au fost grele! Mi-a țiuit capul câteva zile, după ce m-a pălmuit Valentin Uritescu! ”, povestește Florin Călinescu, pentru impact.ro.

,,Florin a avut un mare avantaj”

Actorul a povestit și momentul în care roata s-a întors și la rândul său a trebuit să filmeze o scenă în care el pălmuia un mare alt actor. Cel care juca rolul de victimă acum era nimeni altul decât Florin Piersic.

,,Florin, să-l țină Dumnezeu în viață, a avut un mare avantaj, fiind mai înalt ca mine. Așa că la faza cu pălmuirea amănuntul ăsta a contat. În plus, sigur învățase tot felul de tertipuri de la bunul său amic, Szobi Cseh, cascador fără egal, și pe el să-l ierte Dumnezeu, așa că pot spune că nu a fost același lucru ca în Lumini și umbre!”, a adăugat același Florin Călinescu. coral