Momente jenante pentru Florin Pastrama, cu atat mai mult cu cat scena ”aprinsa” a avut loc in public. Focoasa Brigitte este o ”piatra tare”, asa cum se mai spune, iar partenerul de viata a simtit asta, inca o data, pe pielea sa.

Zilele trecute, cuplul a iesit la o ”partida de relaxare”, ajungand la un cunoscut mall din Capitala. Nimic senzational, pana aici, Brigitte si Florin au mers la un salon de infrumusetare, au scos bani de la bancomat si totul parea a fi in regula. Numai ca, la plecare, Brigitte si Florin Pastrama a inceput sa se certe. Nu cunoastem motivul care a tensionat atmosfera intre cei doi, insa reactia Brigittei a fost rapida si, mai ales, vocala.

Florin Pastrama, prins pe picior gresit si jenat fiindca este pus la punct in public, a incercat sa dea o replica Brigittei, numai ca aceasta s-a ”aprins” si mai tare, continuand sa isi sustina punctul de vedere.

Brigitte Pastrama a renuntat la tratamente

Prietena cea mai buna a lui Brigitte a dezvaluit decizia neasteptata pe care a luat-o vedeta dupa ce a pierdut sarcina.  „N-a fost sa fie asa cu tratamentele si a ramas la ideea ca daca va fi pe cale naturala, va fi, daca nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e usor, nu a fost numai investitie financiara, ci si emotionala… Dar daca nu a fost sa fie asa, inseamna ca nu era momentul… Ea a facut tot ce a putut”, a declarat prietena lui Brigitte pentru Antena Stars.

coral