Gheorghe Dinca a declarat in fata anchetatorilor ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, nu numai pe Alexandra Macesanu, insa acestia nu au reusit sa gaseasca, pana acum, la domiciliul criminalului, urme care sa confirme declaratia acestuia. Insa Dinca a luat o hotarare-bomba, interpretata de specialisti drept inca o ”piesa” din puzzle-ul gandit de ”Monstrul din Caracal”.

Gheorghe Dinca a participat la cercetarea la fata locului dupa ce a spus ca va indica locul unde a aruncat ramasitele Luizei Melencu. Avocatul familiei acesteia il descrie pe Gheorghe Dinca drept un personaj ”metodic” si ”senin”. Criminalul a prezentat ”calm” locul respectiv si parea ”foarte sigur pe el”.

„A fost foarte calm, metodic, senin as putea spune, fara emotie, cu o anumita resemnare, cu precizie, traseul lui a fost exact, nu a luat-o pe ocolite, a stiut exact locul pe unde sa intre. A prezentat calm locul, a explicat exact ce a facut. A trebuit sa explice, sa indice sacii. Parea foarte sigur pe el”, a spus avocatul la Antena 3.

”Cazul poate fi inchis si se taie orice legatura cu orice alte persoane”

Ceea ce este foarte grav rezida din faptul ca Gheorghe Dinca pare a avea o strategie bine pusa la punct. Mai mult, avocatul familiei Melencu este de parere ca Gheorghe Dinca este sfatuit de cineva cand si ce informatii sa ofere, intr-o incercare de a ii convinge pe anchetatori ca nu le-a ucis decat pe cele doua adolescente.

„Are o strategie de o finete si o elaborare incredibile pe care eu nu il cred ca in stare ca ar putea sa le inmagazineze, cred ca cineva il alimenteaza cu aceasta strategie, in functie de evolutia pe care o are cazul. Cred ca a aratat a doua victima pentru a inchide cazul. In momentul in care aceste doua fete sunt gasite moarte, ADN-ul confirma ca ele sunt moarte, cazul poate fi inchis si se taie orice legatura cu orice alte persoane, nu se va mai sapa prin curti, nu se vor mai face cautari”, a mai declarat avocatul familiei Melencu, conform sursei precizate mai sus.

coral