De-a lungul timpului, cercetătorii au tot încercat să afle de ce mint oamenii și au stabilit că pot exista mai multe motive. S-a descoperit că fiecare persoană are tendința de a spune minciuni nevinovate, dar se pare că există și mincinoși „profesioniști”. În continuare vă vom prezenta cele mai des întâlnite minciuni pe care le spun femeile. Totul în funcție de zodie!

Cele mai frecvente minciuni spuse de femei, în funcție de zodie

Femeile mint pentru orice și în orice situație. Unele o fac prin omisiune, altele cosmetizează realitatea. Ai o bănuială că vrea să-ți ascundă adevărul? Ei bine, află-i zodia și astrologia te poate ajuta.

Această știință poate scoate la iveală adevăratul motiv pentru care o persoana minte, fiindcă de cele mai multe ori vei ajunge la concluzia ca minciunile par să fie spuse fără rea intenție. Unii mint doar pentru a-și proteja imaginea sau pentru a evita criticile celor din jur.

Berbec

Acești nativi mint pentru a-și atinge un scop sau pentru a apăra pe cineva. Nu-i place să-și irosească timpul și energia pentru a reține toate minciunile pe care le spune. Așa că de cele mai multe ori preferă să fie sincer sau evaziv. Atunci când vrea să scape de tine, berbecul îți va răspunde sec cu „Bine”, „Ok!”, „Mai vorbim”.

Taur

Taurii mint fără nicio remușcare. Uneori, aceștia ajung să creadă și ei în neadevărurile pe care le spun. Minte cel mai des atunci când stabilitatea îi este pusă în pericol. Dacă auzi o nativă în Taur că-ţi șoptește „Totul va fi bine” sau „Nu te îngrijora” e clar că urmărește să te inducă în eroare.

Gemeni

Gemenii sunt considerați cei mai mari mitomani ai zodiacului. Aceste femei sunt capabile să-ți găsească punctul sensibil și să te păcălească fără să-ți dai seama. Indiferent că ești partenerul ei de viață sau aveți o relație de amiciție, nativa Gemeni știe cum să te joace pe degete. „Arăți superb”, „Mă bucur că te-am cunoscut” sunt doar câteva dintre minciunile pe care le spune această zodie.

Rac

Nativa Rac omite informații, iar scopul ei este acela de a-i proteja pe cei din jur. De asemenea, aceasta minte și pentru a se proteja de suferință. Nu-i place să o vezi vulnerabilă, așa că preferă să se prefacă. Femeia Rac îți va spune „Ei sunt de vină, nu tu”, dar ceea ce crede este cu totul altceva.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției, așadar, vor face orice ca să se adapteze oricărei situații, să fie spuma dintr-un grup. Sunt atenți la imaginea lor și vor să iasă nepătați din orice situație. Nu se feresc să cosmetizeze puțin adevărul, o vor face fără remușcări. De regulă, aceștia se vor lăuda cu lucruri pe care, de fapt, nu le-au experimentat niciodată.

Fecioară

Fecioara este o fire foarte calculată, atentă la detalii și minte doar dacă simte că-i poate dezamăgi pe cei apropiați. Această zodie visează să atingă perfecțiunea, iar pentru acest lucru va modela adevărul și își va ascunde greșelile.

Balanță

Balanța minte pentru a evita un conflict, o tensiune sau pentru a menține aprinsă flacăra iubirii. Această zodie ar face orice pentru persoanele dragi și sunt în stare să ocolească adevărul doar dacă știe ca acesta este dureros pentru ele.

Scorpion

Scorpionul este capabil să inventeze un scenariu întreg, să-l rețină și să-l rostească destul de convingător. O femeie născută în această zodie preferă să apeleze la minciuni pentru a-și demonstra puterea și pentru a arăta că deține controlul.

Săgetător

Săgetatorul are o fire impulsivă și nu are răbdare pentru a se gândi la o strategie detaliată sau pentru a face efortul de a ține minte toate minciunile pe care le spune.

Capricorn

Capricornii adoră bârfa, așa că să nu te surprindă dacă vor modifica, puțin, adevărul atunci când îți vor vorbi de alte persoane. Această zodie minte mult și ca să-și ascundă adevăratele sentimente. Preferă să pară o persoană rece, dar adevărul este total opus.

Vărsător

Vărsătorul are capacitatea de a te minți în față și de disimula. Această zodie fuge de responsabilități și evită orice fel de conflict cu tine. Ceea ce o va face sa mintă este dorința de independență.

Pești

Peştii mint fără rea intenție,iar de cele mai multe ori nici nu fac diferența între realitate și imaginație. Femeile născute în acest semn zodiacal sunt empatice și tânjesc după liniște. coral