În urmă cu o lună, Nicole Cherry a făcut marele pas din viața sa și s-a căsătorit cu soțul ei, Florin. Cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus DA și unde au devenit soț și soție. Cântăreața a decis să renunțe la numele ei de familie și să-l ia pe cel al partenerului.

Nicole Cherry s-a bucurat de un eveniment pe cinste în urmă cu o lună, atunci când frumoasa cântăreața a decis să se căsătorească cu partenerul său de viață, Florin. Cei doi mai întâi și-au botezat fetița, pe micuța Anastasia, după care au spus și ei DA în fața ofițerului de stare civilă.

După ce oficial au devenit soț și soție, aceștia au dat o petrecere de zile mari într-un restaurant de fițe, acolo unde distracția a ținut până dimineață.

Artista a anunțat recent că a decis să-și schimbe și numele de familie după căsătoria cu Florin, astfel de acum cântăreața nu mai e trecută în buletin Nicoleta Ghinea, așa cum se numea până acum, și Nicoleta Popa, cu noul nume de familie preluat de la partenerul ei de viață.

Deși multe vedete de la noi aleg ca după căsătorie să poarte același nume, datorită faptului că așa sunt cunoscute în showbiz, nu a fost cazul și lui Nicole Cherry, căci pentru ea nu era o astfel de problemă deoarece numele cu care e cunoscută nu avea nici înainte vreo legătură cu numele real din buletin.

”Da, ca să fie totul în regulă. La mine numele de scenă chiar nu avea nicio legătură cu numele real, tocmai de aceea am zis să iau numele lui, așa e frumos”, a spus Nicole Cherry într-un interviu.

coral