Intr-o perioada in care relatiile se destrama pe banda rulanta pentru ca partenerii nu-si mai fac timp unul pentru celalalt, nu mai au rabdare unul cu altul, nu mai comunica eficient sau, pur si simplu, nu stiu ce sa faca pentru a-si pastra relatia, Oana Roman pare sa fi descoperit secretul. Vedeta mizeaza pe romantism. Cum pastreaza Oana Roman romantismul in cuplu? Simplu.

Gurile rele nu-i dadeau multe sanse cu Marius Elisei. In ciuda previziunilor negativiste si descurajatoare, cuplul Oana Roman si Marius Elisei pare sa fie unul dintre cel mai bine sudate cupluri din showbizzul romanesc.

Cum pastreaza Oana Roman romantismul in cuplu
Invitata Cristinei Siscanu la emisiunea pe care aceasta o modereaza pe Facebook, Oana Roman a dezvaluit metoda ei pentru pastrarea romantismului in cuplu: ‘La mine este regula. Noi, cel putin o data la o luna, plecam doua zile, orice ar fi, doar noi doi. Nu conteaza ca mergem la nasa mea la Pitesti sau in alta parte. Important e sa fim doar noi doi. O lasam pe Iza cu mama si plecam. O faceam si cand era mica ea. Nu a murit nimeni ca a stat departe de copil doua zile. Alea 48 de ore, din cand in cand, conteaza foarte mult pentru relatie. E foarte important sa te rupi, sa-ti faci timp doar pentru tine si el’, a declarat Oana Roman pentru sursa citata.

Oana Roman: “Incercarile vin mai degraba catre cei care au puterea sa le duca”
La scurt timp dupa ce a fost prezenta in emisiunea Cristinei Siscanu, Oana Roman a postat pe Instagram o poza insotita de un text care i-a facut pe internauti sa cada pe ganduri. Textul pare sa ascunda o suferinta profunda.

“Viata este o suma de incercari , pentru unii mai multe si mai grele! Ele vin mai degraba catre cei care au puterea sa le duca! Fiecare incercare este insa o cale de a evolua, de a constientiza cata putere ai si cata putere are Dumnezeu in a te indruma spre calea cea buna, spre a iesi din orice impas ! In orice incercare grea trebuie sa vedem o sansa in a deveni mai puternici, mai buni , mai fericiti ! Never give up! And God will guide us!”

 

coral