News Flash:

Cum pot fi organizate festivitățile de deschidere a anului școlar? Masca, OBLIGATORIE și în exterior

30 August 2021
815 Vizualizari | 0 Comentarii
festivitate deschidere an scolar

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat luni că în 13 septembrie sunt permise festivitățile de deschidere a anului școlar 2021-2022, cu respectarea anumitor condiții.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu spune că în 13 septembrie începe școala cu prezență fizică pentru toți preșcolarii și elevii.

„Am stabilit că este normal să permitem organizarea de festivități de deschidere a anului școlar din moment ce sunt permise tot felul de alte evenimente, cu două condiții: prin excepție, masca fiind obligatorie la interior, în data de 13 septembrie, ea va fi obligatorie și la exterior, pentru că sunt aglomerări mari de persoane, elevi, părinți, bunici, profesori, și durata să fie de maximum o oră și jumătate”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Acesta a spus că este importantă respectarea normelor sanitare și că există suficente stocuri de măști de protecție.

„Astăzi, în ședința de Guvern va fi promovată o reglementare prin care autoritățile locale vor pune la dispoziția școlilor măști de protecție. Există stocuri, știm exact pe fiecare județ, de 500, 600, 700 de mii de măști în fiecare județ. Acestea vor fi puse la dispoziția școlilor pentru elevi și cadre didactice”, a mai spus ministrul Educației.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

festivitate_deschidere_an_scolar-1
festivitati masca obligaatoriu exterior
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2033 (s) | 33 queries | Mysql time :0.114165 (s)