Raluca Podea si Florin Pastrama nu s-au despartit tocmai in termeni buni. El a facut-o de ras in fata unei intregi tari, iar ea nu prea a lasat de inteles ca va ierta asta vreodata.

Asadar, mare a fost surpriza cand, la o zi dupa cununia cu Brigitte Sfat, Florin Pastrama i-a cerut scuze public fostei iubite.

Si mai surprinzator este ca, la scurt timp dupa, Florin Pastrama chiar a dat nas in nas cu Raluca Podea! Cei doi au fost ambii prezenti la un eveniment monden, iar reactia lor spune totul despre ce relatie au acum.

Conform informatiilor din presa, Raluca Podea si Florin Pastrama s-au ignorat total si au stat la distanta cat mai mare unul de altul. Este un semn ca, pana la urma, lucrurile nu prea s-au netezit intre ei si ca nici nu se pune vorba de o prietenie.
Cand este data nuntii lui Brigitte si a lui Pastrama

Brigitte si Florin Pastrama vor face cununia religioasa in pe 7 iulie, atunci cand va fi si petrecerea de nunta. Totul se va desfasura pe pajiste, in stil american. Mai mult, vedeta a decis ca nu vrea o nunta cu traditii, motiv pentru care nici nu intra in discutie obiceiul furatului miresei.

Invitatia de nunta a celor doi arata spectaculos, iar mesajul pe care l-au ales, este, cu siguranta, special. "Noi, Brigitte si Florin, cu voia lui Dumnezeu si binecuvantarea parintilor nostri, am hotarat sa ne unim intr-un singur destin", apare pe invitatia de nunta a lui Brigitte si Florin Pastrama.

coral