Raluca Badulescu este una dintre cele mai incredibile aparitii din Romania, tinutele sale fiind de-a dreptul uimitoare de fiecare data cand isi face aparitia la un eveniment monden. Pe langa partea ce tine de design-ul vestimentar, vedeta tv are o pasiune pentru peruci.

Multi se intreaba cum de-si schimba Raluca look-ul atat de des. Raspunsul este simplu. Vedeta detine o colectie de peste 100 de peruci, unele dintre ele fiind chiar identice, ea declarand ca le imbina in viata reala si in cea de la filmari. In urma cu ceva timp, Raluca Badulescu a spus chiar si suma celei mai scumpe peruci pe care aceasta o detine. "Cam in doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau sa ma opresc aici. Cea mai scumpa peruca pe care o am este de 5.000 de euro si este din par natural si o ador", declara ea intr-un interviu.

Vedeta are grija de ele ca de niste copii, ingrijindu-le cu atentie si pastrandu-le intr-un loc ferit de praf. De asemenea, pe langa faptul ca ii plac foarte mult, aceasta a explicat de ce le poarta atat de des. "Eu am parul tot blond, lung cam cat e aceasta peruca, dar este un par foarte subtire, pentru ca, 30 si ceva de ani, l-am vopsit.", a spus Raluca.

In plus fata de toate acestea, vedeta economiseste si timp, atunci cand trebuie sa se pregateasca pentru filmari sau pentru un eveniment anume. "Perucile sunt o salvare si o bucurie in acelasi timp.", a declarat Raluca incantata.

coral