Fiecare aparitie a Loredanei Chivu da nastere unor interpretari diverse, nu intotdeauna laudative. Diva atrage privirile, de fiecare data, cu atat mai mult cu cat prefera tinutele provocatoare care ii scot in evidenta formele.

Zi de vot si pentru Loredana Chivu, iar felul in care s-a imbracat i-a determinat pe barbatii care au vazut-o sa dea frau liber imaginatiei. Bineinteles, privirile s-au oprit asupra posteriorului Loredanei, bine reliefat de tinuta aleasa.

„De-a lungul timpului am invatat ce ma face pe mine fericita si implinita. E mai bine sa-ti tii viata personala pentru tine, pentru ca sunt oameni care ma plac, sunt oameni care nu ma plac si oamenii rau au de obicei tendinta sa strice. Am ajuns la varsta la care nu-mi mai doresc sa starnesc vreo invidie. A fost o greseala din partea mea, o greseala din care am invatat. Invat din greseli si iau cu mine doar partea buna a lucrurilor. Atata timp cat eu sunt fericita si implinita, restul nu mai conteaza. Trebuie sa stim sa apreciem clipele de fericire pe care le traim, sa le traim cu intensitate”, a declarat Loredana Chivu.

Ce studii are Loredana Chivu

Atunci cand spui Loredana Chivu te gandesti imediat la aparitii provocatoare si la fotografii care ”incendiaza” spatiul online. In rest, se vorbeste putin sau deloc despre pregatirea Loredanei Chivu. Putina lume stie care este, in realitate, pregatirea profesionala a incendiarei blonde. Ea a facut marturisiri despre studiile pe care le are in cadrul emisiunii ”Necenzurat”, de la Antena Stars.

„Am facut un liceu economic. Am inceput Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot sa ma laud cu ea. Acum regret ca nu m-am tinut mai mult de scoala, dar asta e. O sa-i indemn pe copiii mei sa invete”, a declarat Loredana Chivu.

coral