Productivitatea se reflectă direct în buzunarul fiecăruia dintre noi. Pe măsură ce începem să câștigăm mai mulți bani, ne putem gândi la mai multe oportunități, la investiții, la alte moduri prin care ne putem crește veniturile, iar de acolo lucrurile vor merge numai în sens ascendent. Totuși, primul prag este și cel mai înalt. Cum ajungi să faci mai mulți bani? Iată mai jos câteva modalități prin care vei putea să câștigi niște bani extra sau chiar să faci 100 de lei pe zi.

Chestionare

Chestionarele de pe internet există de foarte mulți ani, dar platformele care se ocupă de astfel de proceduri nu sunt mereu promovate către publicul larg. Pentru a putea învăța Cum să faci bani din chestionare, trebuie să te pregătești înainte de orice cu foarte multă răbdare. Găsește platforma potrivită care îți trimite chestionare destul de regulat și fii mereu disponibil pentru momentele când acestea sunt urgente.

Chestionarele trimise de către firmele de marketing sunt de obicei cu scop informațional și de analiză a unei piețe de desfacere. Companiile mari care pregătesc lansarea unui produs nou pe piață au nevoie de informații valoroase legate de preferințele clienților, vârsta acestora, locul de unde ar putea cumpăra, iar detaliile sunt de ordinul zecilor. Tu în schimb vei fi răsplătit pentru numărul de chestionare completate.

Livreaza Mancare

Livrează mâncare

A explodat piața de livrare și în România, dar mai ales de livrare a mâncării. Tot mai multe companii apar cu servicii de livrare proprii și încearcă să pună mâna pe un procent din potențialul de piață din fiecare oraș. Dacă vorbim de Glovo, FoodPanda sau alți livratori importanți, ajungem chiar să vedem câștiguri mai mari decât cei 100 RON zilnic din obiectivul nostru de astăzi. Printre cei mai eficienți livratori din România, avem date reale care confirmă că se pot câștiga chiar și peste 7000 RON din livrări.

Pentru a putea face măcar 100 RON pe zi din livrare de mâncare, vei avea nevoie de un mijloc de transport, de un contract legal cu o firmă care se ocupă de angajare și administrarea programului tău de lucru, dar și de posibilitatea de a munci zilnic pentru un număr stabil de ore. Poți încerca să vezi ofertele companiilor care angajează livratori, să le compari și apoi să iei o decizie cu privire la următorul tău salariu de livrator de mâncare.

Avantajul cel mai mare la livrarea de mâncare este acela că nu ai nevoie neapărat de o mașină pentru a putea livra. Vei putea livra chiar și cu bicicleta.

Vinde-ți din lucruri

Cea mai simplă metodă prin care oricare dintre noi ar putea face niște bani rapid este să vindem din obiectele pe care nu le mai folosim și pe care am putea să le vindem cuiva care are nevoie de ele, la un preț mai mic. Când vine vorba de aceste vânzări de obiecte personale, poți alege practic orice. Atâta timp cât obiectul nu este stricat și arată decent, dar și îndeplinește cum trebuie funcția pentru a care a fost creat, va putea fi vândut.

Dacă te întrebi ce ai putea să vinzi, majoritatea obiectelor care ajung mereu să mai aducă un bănuț sunt electronicele și electrocasnicele. De acolo poți să încerci să mai vinzi din haine sau din obiectele personale sau chiar câteva exemplare din propriile colecții, dacă deții așa ceva.

Freelancing

Freelancing

Freelancingul este tradus prin muncă fără contract de muncă, adică să poți presta un serviciu fără să fii angajat la o companie. Serviciile pot fi de foarte multe feluri, dar înainte de toate, trebuie să fie de calitate. Este imperios necesar să te asiguri că persoanele care vor cumpăra serviciile tale, se vor putea folosi de produsul oferit de tine, altfel pe termen lung nu vei avea succes.

Serviciul tău trebuie să plece din ceva la care te pricepi. Poate fi scrisul, desenul, artele grafice, pasiunea pentru IT sau chiar confecționarea de obiecte. Indiferent de ceea ce faci, dacă te pricepi, sigur va exista cineva care poate plăti pentru asta.

Uber sau Bolt

Atât Uber cât și Bolt sunt servicii foarte cunoscute pentru că oferă soluții de transport. Uber și Bolt sunt servicii premium în care te poți înscrie în calitate de șofer, cu propria mașină, pentru a putea face curse de transport pentru persoanele care apelează la astfel de servicii. Metodologia este asemănătoare cu cea de la livrarea de mâncare. Trebuie să alegi una dintre companii și să semnezi un contract de colaborare.

Concluzie

Nu este greu să faci 100 RON pe zi. Dacă deja ai un salariu, probabil că ajungi destul de aproape de această sumă oricum. Dacă nu, metode de a genera bani sunt multe și nu este nevoie decât de perseverență. coral