Dan Badea, fostul sot al cantaretei Lora, a oferit detalii despre momentul in care a cunoscut-o pe actuala sa partenera de viata, Madalina.

Comediantul Dan Badea si actuala sa sotie, Madalina, au facut dezvaluiri despre relatia lor. Cei doi si-au amintit de momentul in care s-au cunoscut, in 2015, in Vama.

„S-a intamplat in 2015, eram la Amphora, unde am vazut o fata superba la bar, care semana cu Kim Basinger. Era ca un magnet. Eu n-am fost in viata mea genul care sa se duca la o tipa s-o agate cu priviri si replici din astea: „Hei, buna, ce faci?”. Dar mi-a placut sa stau si sa observ cum tot veneau baietii la ea, iar ea ii refuza. Asta era ocupatia ei in Vama: statea acolo si le spunea tuturor: „Nu, multumesc, nu, te rog, nu e cazul…”. Asa ca nu m-am gandit c-as avea vreo sansa cu ea. Dar cumva, nu stiu cum, soarta probabil a facut ca eu sa ma imprietenesc cu o prietena a ei. Si asa am intrat in cercul ei si am inceput sa glumim…”, a povestit Dan Badea pentru okmagazine.ro.

„Eu voiam sa stau cu prietenii mei, nu sa vorbesc cu vreun tip care venea la mine. La un moment dat, Dan a inceput sa-i faca sa rada…

Deodata m-am intors in dreapta, toti prietenii mei erau pe jos de ras si nu intelegeam ce se intampla fara mine, pentru ca voiam si eu sa rad. Apoi l-am vazut pe el si mi-am dat seama ca el e cauza. Asa ne-am cunoscut”, a completat Madalina.

Comediantul Dan Badea s-a casatorit cu Lora in vara anului 2012. Lora si Dan au divortat in octombrie 2014, la notar. Cei doi s-au despartit in termeni amiabili si au ajuns si la o intelegere in ceea ce priveste partajul averii pe care au facut-o, impreuna, in timpul mariajului. Dupa separarea de Dan Badea, Lora si-a gasit fericirea alaturi de Ionut Ghenu. La randul sau, comediantul a inceput o relatie cu o frumoasa blonda, pe nume Madalina Draghia, care i-a devenit sotie.  Dan Badea si actuala sa partenera de viata, Madalina, urmeaza sa devina parinti in foarte scurt timp. Cei doi vor avea un baietel.

coral