Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, despre care mulți apropiați susțin că nu mai răspunde la telefon de când a ajuns edil, ține mult la imagine și își dorește, măcar online, ca localitatea pe care o păstorește să fie văzută cu ochi buni.

Nu contează diversele probleme cu care se confruntă floreștenii, nu contează traficul infernal, rata criminalității, teama localnicilor că după fiecare ploaie mai serioasă să le fie inundate casele, neregulile de urbanism și așa mai departe. Important este ca pe sticlă (sau pe internet), comuna să dea bine, iar imaginea sa să fie una de bun gospodar.

Iar cum imaginea în ziua de astăzi costă, primarul din Florești nu face economie la banul public și comandă servicii care mai de care mai inutile, raportat la problemele reale ale comunității.

Un astfel de exemplu este dat de noua comandă dată de către primăria Florești, în valoare de 81.000 de lei, pentru reaizarea unui nou site web.

Deci atenție stimați floreșteni. Nu erau suficienți cei 14.000 de lei dați pentru mentenața site-ului actual, floreșticluj.ro, ci mai trebuie aproximativ 16.000 de euro pentru încâ un site care să-l ridice în slăvi pe Pivariu. 

PS: Poate noul site va include și o galerie foto cu fauna rutieră a localității, floreștenii găsind ca fiind ceva obișnuit să te întâlnești cu mistrețul, cu capra sau cu herghelii de cai pe drumurile publice.

coral