Cunoscutul rapper MobTrap a fost lovit cu pumnul de un polițist în fața Secției 4 Colina, din Cluj-Napoca. Tovarășii rapperului au filmat momentul în care acesta a fost culcat la pământ cu un pumn, lovitura fiind extrem de violentă.

MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a fost chemat în 22 iunie la Secția 4 Colina, din Mănăștur, pentru a fi audiat, iar pe scările secției a fost lovit violent în față cu pumnul. Tovarășii acestuia au filmat scena din tufișuri, arată Știri de Cluj.

Ambulanța l-a dus la UPU Cluj, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore. 

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe retelele de socializare sub numele MOBTRAP. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.

”Am ieșit de pe arest. Uitați cum m-au umflat gaborii de la secția 4, mai exact șeful, fără niciun motiv.  După aia mi-a dat și un mandat de 24 de ore ca să nu mă pot duce să îmi fac medico-megal. Mi-a dat domnița de la UPU (n.red. rapperul a fost dus la spital).

Am ieșit de pe arest și mă p.ș. Mă duc la concert la Timișoara. E la modă să fii gabor! Trebuie să fii sifon, să dai în gât. Dacă e așa, mai bine mă duc la pușcărie”, a spus MobTrap, enigmatic, sugerând că a fost forțat ”să dea în gât” alți tovarăși. 

Acesta a plecat din arest direct la concertul de la Timișoara.

coral