Și-a acuzat soțul de violență domestică, iar acum poate, în sfârșit, să deschidă sticla de șampanie. Bianca Rus a devenit, oficial, femeie liberă.  După un mariaj care nu a rezistat nici doi ani, cunoscuta cântăreață a divorțat înainte de Crăciun.

Căsnicia artistei Bianca Rus cu Antonio Luigi Gottschling este probabil una dintre cele mai scurte din showbiz-ul autohton! La doar câteva zile de când și-au jurat iubire veșnică, între cei doi a izbucnit o mare dispută. A urmat un uragan de acuzații și jigniri care a condus spre un inevitabil divorț. După doar câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București au anulat actul de căsătorie.

“Desface căsătoria din culpa exclusivă a…”

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun s-a încheiat, oficial, mariajul. Astfel că Bianca Rus este singură! Nu o mai leagă absolut nimic de cel pe care-l alinta Giani.

“Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

Astfel, după nici doi ani de căsnicie, Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat! Motiv de satisfacție maximă pentru cunoscuta cântăreață care, după ce s-a măritat, ar fi trăit, potrivit propriilor mărturii, un adevărat calvar alături de bărbatul alături de care era convinsă că nu se va despărțit tot restul zilelor.

Episoadele violente invocate de Bianca Rus

De-a lungul ultimelor luni, Bianca Rus a susținut că Giani ar fi agresat-o și că se teme pentru viața ei. Așa că le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente.

”Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că, prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului, îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018.

De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că, la finalul lunii octombrie, acesta i-a sustras bijuteriile personale”, se arată în actele depuse la dosar.

“Cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă?”

“Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, declara Bianca Rus.

“Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”, declara Giani.

Bărbatul mai susținea că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare. “De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, încontinuu minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu Bianca și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât”, mai mărturisea bărbatul.

Acuzat că a plecat de acasă cu banii!

La un moment dat, Bianca l-a acuzat pe Giani că a plecat de acasă cu banii de la nuntă. De cealaltă parte, bărbatul a susținut că au împărțit suma strânsă din dar și că de partea ei nu s-a atins. La mijloc au mai fost lupte și pentru verighete.

“A spus despre mine că vreau banii, verighetele, că vrea să-mi facă viața amară, să mă omoare”, a susținut Bianca, contrată rapid de Giani: “Cum să-mi cumpere cineva mie verighete, păi ce bărbat mai eram? Alea sunt plătite de mine, doar că și-a trecut ea numele acolo când număram banii. Ce bani să-i fur eu, când ea n-avea una de-un leu. Niciodată. Ea nu producea nimic. Eu am plecat în luna de miere cu banii mei, atât. Banii ei și i-a pus în seif.

Am luat fiecare jumate, ea și-a lăsat banii acasă și am mers pe banii mei. Dar nu era asta problema, dar măcar un pic de respect, știi? Ce să mai stau cu așa ceva când ea era numai pe interes, încontinuu cerea bani, ea neavând de la părinții ei una de-un leu. Crede-mă, un leu! Eu nu vreau nimic de la divorț, mi-am luat gândul de la tot. Acum s-a legat de mine, n-a vrut să meargă la notar ca să continue cu divorțul, vai, domne, nu vreau să divorțez eu de ea. Ea n-a vrut să meargă la notar”, a susținut Giani.

Disputele ar fi început chiar în ziua nunții

Controversele dintre Bianca și Antonio ar fi început chiar în ziua nunții. ”I s-a părut mamei ei că mama ar fi împins-o când a venit să facă poze cu mine și cu ea. A căutat intrigi, scandal, au ele o strategie. Ele voiau să facă ce vor din mine și să ascult numai de ele, să mă îndepărteze de familie. Eu am o relație strălucită cu mama și familia mea este alături de mine atunci când îmi este greu. Ea e obișnuită cu scandalurile. A declarat acum ceva timp că un iubit de-al ei a forțat-o să mănânce savarine”, a mărturisit bărbatul. coral