Aurel Tamas si sotia lui, Marieta, chiar s-au despartit, dupa 20 de ani de casnicie! Folcloristul aproape jura ca in familia lui toate sunt bune si frumoase, dar iata ca acesta s-a mutat cu amanta-fotomodel, si se pregatesc sa sarbatoreasca intr-un mare fel!

Mai tine cineva minte cand au aparut zvonuri, anul trecut, cum ca interpretul de muzica populara Aurel Tamas are o amanta cu 30 de ani mai tanara? Cine ar fi putut crede despre Cupidon ca o poate lua razna chiar asa…

Ei bine, anturajul artistului incepuse sa ciripeasca informatii mai multe, cum ca Tamas si amanta-manechin, pe nume Eliza Ancau, se tot vizitau de vreo patru ani, iar sotia lui Tamas ar fi inchis ochii de dragul familiei.

A aparut apoi Tamas, aproape jurandu-se ca nimic nu e adevarat:

”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divortat! O sa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii”, a declarat artistul la acea vreme.

Tamas sarbatoreste divortul

Iata-l acum pe Aurel Tamas putin mai asumat, cu planuri serioase care o includ pe tinerica Eliza (manechina si fosta castigatoare a mai mulotr concursuri de Miss) nicidecum pe frumoasa doamna Marieta.

Artistul a fost nevoit sa se mute din vila in care locuia impreuna cu sotia si fiul lor. Locuieste acum impreuna cu amanta, si nu doar asta. El a implicat-o pe Eliza inclusiv in afacerile sale. Cum ar fi administrarea restaurantului pe care il are in centrul Clujului.

Cu prestanta unei adevarate femei de afaceri, Eliza vine de cateva ori pe saptamana sa ia pulsul localului, folosindu-se chiar de aceeasi agenda pe care o foloseste si Tamas. Asta, evident, atunci cand nu are sedinte foto, pentru ca noua iubita a cantaretului are multe contracte de imagine.

Si asa ironic cum declara Tamas anul trecut, pana la urma chiar va face un „chef” de divort, insa departe de Romania. El va pleca impreuna cu Eliza intr-o vFilmari in premieraacanta mai lunga, in Spania, acolo unde s-a aprins si focul dragostei intre ei. coral