Banca Nationala a Romaniei a oferit ultimele informatii cu privire la valoarea pe care o au astazi, 21 ianuarie, monedele. Potrivit datelor afisate de cursul interbancar in aceasta dimineata, monedele au suferit modificari si, spre deosebire de ziua de ieri, atat euro si dolarul, cat si lira sterlina, sunt in crestere.

Cursul valutar interbancar afisat in aceatsa dimineata informeaza ca euro, dolarul american si lira sterlina sunt in crestere fata de ziua precedenta. Deci, toate monedele mentionate inregistreaza azi o valoare mai mare decat ieri, 20 ianuarie.

Curs BNR Euro

Potrivit informatiilor oferite de cursul interbancar afisat in aceasta dimineata, un euro valoreaza mult mai mult decat ieri. Banca Nationala a Romaniei a oferit informatii provizorii, caci la ora 13:00 se vor afisa valorile fixe ale mondelor, azi, 21 ianuarie.

1 euro = 4.7784 lei
Curs BNR Dolar

Banca Nationala a Romaniei informeaza ca dolarul american se afla in aceeasi situatie astazi, 21 ianuarie. Valoarea monedei a crescut fata de zilele precedente.

1 dolar american = 4.3061 lei
Curs BNR Lira sterlina

Nici lira sterlina nu se lasa mai prejos, caci si aceasta inregistreaza azi, 21 ianuarie, o valoare mai mare decat cea avuta ieri. Cursul interbancar afisat in aceatsa dimineata arata ca lira a depasit valoarea de 5,6 lei.

1 lira sterlina = 5.6041 lei.

Cancan.ro va ofera informatii in fiecare zi, legate de cursul valutar. Valoarea fixa a mondelor se va stabili la ora 13:00, atunci cand cursul valutar va fi actualizat. coral