News Flash:

Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea a doi soți care și-au abuzat sexual copilul înfiat

12 August 2020
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
copii abuz

Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea a doi soți din Maramureș care au primit în îngrijire un copil și l-au supus unor abuzuri sexuale.

Un bărbat de 42 de ani din județul Maramureș și soția acestuia au fost arestați de Curtea de Apel Cluj în baza unui mandate european de arestare emis de autoritățile din Italia, unde românii au fost condamnați la doi ani și opt luni de închisoare pentru că au abuzat sexual un minor.

Potrivit sentinței de condamnare a românilor, “abuzând de condiția de inferioritate psihico-fizică a unui minor, care le-a fost încredințat spre îngrijiri și educare, prin constrângere, l-au obligat pe minor la întreținerea unor diferite forme de acte sexual”.

Judecătorii italieni au mai reținut că românul și soția lui au întreținut acte sexuale în față copilului “în scopul a-l face să privească, profitând de capacitatea limitată a victimei de a se autoapăra și abuzând de ospitalitatea pe care ar fi trebuit să i-o ofere copilului”.

În față judecătorilor români, cei doi maramureșeni au declarat că sunt de acord să fie predați autorităților italiene, urmând că fiica lor de cinci ani să rămână în grijă bunicii, relateaza gazetadecluj.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1055 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048505 (s)