Printul Harry si Meghan Markle s-au izolat de Familia Regala Britanica, insa discutiile despre un eventual divort nu s-au incheiat, ba chiar din contra. Harry si Meghan sunt pusi sub lupa, in fiecare zi – dar cu asta am putea spune ca se obisnuisera deja -, iar speculatiile nu inceteaza.

Cei doi vor continua sa faca opere caritabile, spre exemplu, insa in nume propriu, nu in numele Reginei. Schimbarea este majora – neasteptata pentru unii, prevazuta de cei care urmaresc tot ceea ce se intampla si s-a intamplat in Familia Regala Britanica – iar casele de pariuri intra in acest joc si ofera posibilitatea… de a paria pe un divort care va aparea in urmatorii 5 ani.

Pare incredibil, dar atunci cande este vorba despre jocuri de noroc nimic nu este exclus. Potrivit informatiilor furnizate de Daily Mail, sunt sanse de 3/1 ca Prinsul Harry si Meghan Markle sa divorteze pana in anul 2025. O casa de pariuri irlandeza ofera sanse de 2/1 ca Harry si Meghan sa isi castige independenta financiara dupa separarea de Familia Regala Britanica, aceeasi casa oferind o cota de 4/1 pentru un eventual divort.

De ce s-ar desparti?

Sunt doua mari motive care ar duce la separarea cuplului, conform analistilor britanici. In primul rand este vorba despre aceasta izolare a celor doi. Pe termen lung, totul s-ar putea transforma intr-un mare dezavantaj. Harry si Meghan nu se vor avea decat unul pe celalalt si depinde numai si numai de ei cum va fi gestionata o astfel de situatie pe termen lung. Asta cu atat mai mult cu cat Meghan Markle nu se afla in relatii cordiale nici macar cu propria familie – exceptand-o pe mama ei.

In al doilea rand, viata traita ”sub lupa” nu este una deloc usoara pentru Harry si Meghan. Sunt vanati in permanenta de paparazzi, iar bursa zvonurilor lucreaza non-stop. Viata privata a celor doi este mai mult o teorie, iar aceasta stare, permanentizata, ar putea sa induca probleme in cuplu.

coral