Horia Brenciu este vedeta perfecta. Carismatic, talentat cu asupra de masura, avand tot timpul cuvintele la purtator si showul in sange, Horia are puterea de a recunoaste ca televiziunea nu inseamna totul pentru el. Afirma ca se poate descurca, foarte bine, si fara aparitiile pe micul ecran.

Declaratia lui Horia Brenciu survine in contextul in care existat zvonuri conform carora show-ul ”X-Factor” va fi scos din grila de programe a Antenei 1. Totusi, oficiali ai postului au dezmintit respectivele zvonuri.

La randul sau, Horia Brenciu spune ca a invatat din viata sa lase zvonurile sa curga. Numai transformarea in realitate, afirma artistul, este importanta.

„Din zvonurile astea, din viata publica avuta din 93 pana astazi, am invatat un singur lucru. Sa las zvonurile sa curga, dar ceea ce eu fac, la ce ma gandesc eu, sa fie practic, sa se transforme in realitate. De la musical-urile in care joc, pana la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile isi fac si ele meseria, creeaza tensiune sau nu”.

Horia Brenciu: ”Ma lupt in fiecare zi sa imi fac o orchestra mai buna”

Un Horia Brenciu fara televiziune nu ar fi o utopie, declara artistul. Cu atat mai mult cu cat este ingrenat in foarte multe proiecte muzicale.

”Ce se va intampla cu mine nu stiu, dar am invatat sa ma descurc, pentru ca asta m-a invatat si viata, sa ma descurc si fara televiziune. Pentru ca daca iubesti televiziunea, si ea nu te iubeste pe tine, atunci esti parasit undeva. Ma bucur ca sunt zvonuri potrivit carora as putea avea o alta emisiune, eu nu le cunosc. Ceea ce as vrea eu sa spun este ca ma lupt in fiecare zi sa imi fac o orchestra mai buna, concerte mai bune, sa fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar daca se numeste acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred ca este un teritoriu care acum inca se descopera si vizavi de film, si de musical. As vrea sa vad si sa se produca mai multe filme romanesti”, a declarat Horia Brenciu pentru click.ro.

coral