Raspunde la aceasta intrebare cat mai repede! Care este raspunsul la ultima ecuatie? Este un test aparent simplu, care insa pune multi oameni in incurcatura. De fapt, daca reusesti sa dai un raspuns corect si rapid, esti un adevarat geniu! Secventa de calcule arata cam asa:
1+4=5
2+5=12
3+6=21
5+8= ?
Priveste-o atent, analizeaza si vezi daca reusesti sa descifrezi care este secretul acestei ecuatii! Raspunsul il vei gasi mai jos. Iata teorii si alte calcule interesante:

Cei de la Business Insider prezinta o situatie interesanta existenta in scolile din SUA la nivel de clasa a 3-a. Este vorba de un calcul matematic simplu: 5×3= 15. Desi 5*3=5+5+5=15 nu pare a fi gresit cu nimic, profesorii le spun ca rationamentul este eronat. Motivul? 5 inmultit cu 3 inseamna ca avem 5 grupuri de cate 3, nu 3 grupuri de cate 5.

Alegeti orice numar format din patru cifre, urmati pasii de mai jos, iar rezultatul va fi 6174Iata cum: Alegeti un numar format din patru cifre, singura conditie fiind sa nu fie format din aceleasi cifre, ca 2222. Aranjati cifrele in asa fel incat sa obtineti cel mai mare numar si cel mai mic numar format din acele cifre. Scadeti numarul mai mare si cel mai mic si repetati acest proces pentru fiecare numari nou. Dupa aproximativ 7 asemenea calcule, veti ajunge la rezultatul 6174.Raspunsul: Rezultatul este 5+8=34!

coral