News Flash:

Dacia, mana in mana cu Gopo

27 Martie 2013
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
Dacia este, pentru cel de-al saselea an la rând, partenerul auto al Premiilor Gopo. La fel ca si în anii trecuti, nume sonore ale filmului românesc au sosit la Gala Premiilor Gopo la bordul unor modele Dacia. În cadrul editiei din 2013, cele opt unitati Dacia au transportat actori, regizori si producatori la Gala Premiilor Gopo. La Gala Premiilor Gopo au fost peste 800 de invitati. Flota de vehicule Dacia prezenta la Premiile Gopo a inclus modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway si Duster.
"Ma bucur ca evenimentul care premiaza performanta în filmul românesc are, din 2008, ca partener principal, Dacia. Atât filmul românesc cât si Dacia sunt doua branduri care se bucura de succes pe plan international si contribuie la conturarea unei imagini pozitive a tarii noastre", a declarat Tudor Giurgiu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei.

Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice si de lunga durata ale marcii Dacia, alaturi de Festivalul International George Enescu si târgul Gaudeamus, prin care marca din Mioveni sustine valorile românesti.
"In lumina reflectoarelor, îi vom vedea pe invitatii speciali cum coboara din masinile Dacia. Ramâneti conectati la pagina oficiala de facebook Dacia, www.facebook.com/DaciaRomania, pentru a vedea fotografii de la Gala. Premiile Gopo reprezinta parteneriatul a doua industrii cu multe în comun si care merg bine la export. Filmul românesc este din ce în ce mai premiat la festivaluri internationale, iar Dacia din ce în ce mai prezenta pe soselele lumii. Ne bucura sa spunem prezent si anul acesta", a precizat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dacia branduri succes tudor giurgiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010932 (s)