News Flash:

Dan Bittman: „S-a ajuns cam ca pe vremea comuniștilor. E rușinos, e trist”

25 Ianuarie 2021
835 Vizualizari | 0 Comentarii
dan bittman

Cântărețul susține că societatea a ajuns să se comporte din nou ca pe vremea comunismului, precizând că este trist că se întâmplă acest lucru, după 31 de ani de la revoluție.

Dan Bittman a declarat în cadrul unei emisiuni la Antena 3 faptul că personalul medical este redus la tăcere printr-o metodă practicată în perioada comunismului, ci anume ”pentru că li se pune un x, undeva într-un dosărel şi nu mai pot să acceadă la funcţii de conducere”.

Cântărețul susține că este o lipsă de concurență, care vine din organizare. De asemenea, acesta a precizat că unii medici l-au felicitat pentru curajul pe care l-a avut în momentul în care și-a spus părerea despre efectele pandemiei COVID asupra românilor.

Dan Bittman susține că medicii sunt aduși la tăcere pentru că li se spune că dacă vorbesc, nu vor acceda în funcții de conducere. Cântărețul a comparat această perioadă cu cea a comunismului.

”E o lipsă de coerenţă. De aici vine tot, din organizare, din lipsă de coerenţă. Se contrazic unii cu alţii, unii au dreptate mai multă decât alţii. Mă întreb, nu ştiu, din 18 milioane de români, nu mai găsim specialişti, nu mai există oameni competenţi, nu mai vrea nimeni să facă un pas în faţă şi să spună: numai aşa trebuie făcut.

Am avut neplăcuta ocazie să stau de vorbă cu medici care mă felicitau pentru curaj şi îmi spuneau, că ei nu au cum să vorbească, pentru că li se pune un x, undeva într-un dosărel, nu mai pot să acceadă la funcţii de conducere, li se spune foarte clar, că ai grijă, că mai bine taci din gură, că o să te ţinem minte şi aşa mai departe.

Şi nu e vorba numai de medici aici. E vorba de o societate întreagă. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor, unde şi atunci când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x, undeva, la un dosar. E ruşinos, e trist, după 31 de ani de la o Revoluţie”, a spus Dan Bittman la Antena 3.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 33 queries | Mysql time :0.067502 (s)