Dan Chisu, intrebat despre "tariful" Mihaelei Radulescu, pe vremea cand era taximetrista: "Nu negociam, o luam cand se retragea". Acesta s-a plans din cauza taximetristilor romani pe contul personal de Facebook, insa discutia a alunecat catre fosta lui iubita, Mihaela Radulescu. Dan Chisu a scris despre faptul ca taximetristii nu au niciodata rest atunci cand le oferi o suma rotunda in schimbul unei curse.

„Sunt sigur ca vi s-a intamplat ca taximetristul sa nu aiba niciodata rest cand vreti sa platiti cu o hartie de 100 de lei. Cred ca au un soft instalat in creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun "N-am rest." Va propun sa faceti intr-o zi asa: luati bani marunti la voi si, cand se termina cursa de 12,45 lei, scoateti hartia de 100, spunandu-i "dati-mi 80 restul". El din reflex o sa spuna "n-am rest" si atunci, din buzunarul celalalt, scoateti exact 12,45 lei.

Mare lucru n-o sa se intample, dar macar veti avea pentru cateva secunde bucuria sa-i vedeti fata aia de cretin mirat, uimit de propria-i prostie”, a scris Dan Chisu pe pagina lui de Facebook.

Postarea sa a fost extrem de comentata, printre cei care i-au raspuns fiind inclusiv taximetristi. Cea mai simpatica replica a venit din partea unui tanar, care l-a intrebat pe Chisu despre „cariera” in taximetrie a Mihaelei Radulescu. „Ma intreb daca Raduleasca, atunci cand era taximetrista, va zicea din start: 20 lei cursa sau negociati? O fi o chestie mai veche, din trecut”. Raspunsul ironic al regizorului nu a intarziat sa apara: „Nu, pe ea o luam doar cand se retragea”!

coral