Dan Negru, a avut o reactie dura dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit, iar oamenii din Sacele au furat obiecte de la locul accidentului. Cunoscutul prezentator TV a publicat un mesaj dur pe pagina sa.

Dan Negru a asociat aceasta tragedie cu drama lui Cosbuc. Prezentatorul TV a scris un mesaj pe pagina sa, iar oamenii au reactionat imediat.

"Cand am vazut cum satenii i-au furat din masina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Cosbuc, “poetul taranimii”.

Tot cu taranii romani….

Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de masina intr-un sat de langa Tg-Jiu si presa vremii a scris ca taranii, cand l-au gasit insangerat la marginea drumului, langa masina, l-au luat la bataie cu ciomegele, omorandu-l astfel.

Era 1915..

Tatal lui,George Cosbuc, a scris cele mai frumoase poezii despre taranul roman…", a scris Dan Negru.
Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela

La capela Cimitirului Progresul, acolo unde a ajuns sicriul cu trupul neinsufletit, marti seara, pot veni cei care doresc sa isi ia la revedere de la Razvan Ciobanu. Crucea este una simpla, neagra, pe care este trecut traditionalul INRI, numele complet, Ciobanu Mihaita-Razvan, si anii nasterii si mortii.

Joi, 2 mai, Razvan Ciobanu urmeaza sa fie inmormantat.

coral