Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost jefuit în propria casă, iar autoritățile au intervenit imediat. Acesta are locuința într-o zonă de lux din Capitală, iar evenimentul a fost anunțat la 112 de către iubita acestuia.

Dan Nicorescu a fost jefuit. Ce au găsit autoritățile acasă la omul de afaceri

Miliardarul Dan Nicorescu a fost jefuit de hoți, în propria casă pe care o are într-o zonă de lux din Capitală. Vila de aproximativ 4 milioane de euro de pe Șoseaua Nordului a fost înconjurată de polițiști. Iubita acestuia a fost cea care a sunat disperată la 112. Afaceristul are un garaj unde își ține mașinile de lux. Dan Nicorescu este considerat drept cel mai excentric milionar din România, dar cu toate astea a fost implicat de mai multe ori în situații ilegale.

Potrivit Cancan.ro, afaceristul a fost jefuit în propria casă, iar întreg evenimentul ar fi putut avea un final tragic, deoarece acesta a dat nas în nas cu hoții. „Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept„, informează Poliția Capitalei.

Dan Nicorescu, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din țară

Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani este din Târgoviște, fiind unul dintre cei mai controversați miliardari români. Potrivit surselor, acesta ar avea o avere de aproape un miliard de euro. Nicorescu a fost acționat la Banca Românească, acesta făcând afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată în domeniu.

Nicorescu are o vilă de lux pe Șoseaua Nordului, care costă aproximativ 4 miliarde de euro. Conform acestuia, a reușit să facă primul milion de euro până la vârsta de 28 de ani, din comerț și haine, iar la 24 s-a căsătorit, dar mariajul nu a durat prea mult. Mai mult, miliardul deține mai multe mașini de lux în garajul lui, precum un Lamborghini Aventador, Aston Martini DBS Superleggera, Rolls Royce, Phantom Coupe, Bentely Continental GT și un Ferarri, în valoare de 450.000 de euro.

coral