Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu,  a anuțat că în meciul cu Universitatea Cluj va introduce o echipă total schimbată.

”Normal, dacă e derby, cum să nu fie grele. Și ceea ce e clar, vor fi două echipe diferite ale noastre, total diferite, ale lor nu știu. O echipă în Cupă și alta în Campionat.

Dar repet, nu fac echipa ca, Doamne ferește să pierdem. Nu îmi place să stau pe bancă și să pierd un meci, mai ales un derby. Voi face o echipă, care cred în ea că trebuie să câștige acest meci”, a declarat Dan Petrescu, citat de Ziua de Cluj.

Acesta a mai declarat că pentru mulți dintre jucătorii săi va fi primul derby, majoritatea fiind jucători noi, însă chiar și pentru el va fi primul derby cu ”U” Cluj de când a venit la CFR Cluj.

”Indiferent cine va intra pe teren, îmi voi dori să câștig , chiar dacă Cupa României pentru noi este pe locul trei, după Campionat și Cupele Europene”, a mai declarat antrenorul campioanei.

Dan Petrescu a avut doi remarcați după victoria CFR-ului cu Sepsi: “Sunt doi fotbaliști fantastici” + Ce l-a nemulțumit

Tehnicianul formației din Gruia, Dan Petrescu, s-a declarat mulțumit de victoria echipei sale și a ținut să scoată în evidență evoluția lui Muhar și a lui Boateng.

Cei doi au combinat la golul decisiv marcat de croat în minutul 84.

“Orice victorie e importantă, această cu atât mai mult cu cât e împotriva lui Sepsi, o echipă bună. Singurul lucru care m-a nemulțumit a fost ultima fază, pe care am gestionat-o prost și era să luăm gol. Suntem o echipă matură și trebuie să judecăm altfel asemenea faze. Pe Muhar l-am antrenat în Turcia. Știam ce jucător e.

Pe Boateng l-am văzut când am jucat cu Helsinki și l-am dorit. Sunt doi fotbaliști fantastici. Felicit echipa, mai ales că veneam după două meciuri cu intensitate mare contra celor de la Slavia.

Da, în prima parte am făcut pressing sus, chiar m-am mirat că am avut un ritm așa cum. Nu sunt foarte mulțumit de rezerve, care nu mi s-au părut la un nivel bun. E clar că o să folosim altă echipă în Cupă. O să trimit jucători care să ne câștige meciul”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro. coral